NAGRADNJAČA

Za majčin dan vam poklanjamo parfem So...?

10.05.2013 u 14:26

Bionic
Reading

Povodom Majčinog dana poznati britanski brend So...? iz svoje ponude izdvaja dva mirisa - So...? Kiss me i So...? Sinful, prikladna za darivanje najvažnije osobe na svijetu. So...? Kiss me i So...? Sinful mirisi harmoničnih i zavodljivih nota kandidati su za najmajčin dar ove godine, a cjenovno su u DM-u povoljniji za čak 30%.

Majčin dan tradicionalno se obilježava druge nedjelje u mjesecu svibnju, ove godine 12. svibnja. Iako je u prošlosti ovaj dan imao veliki značaj za emancipiranje i poboljšanje položaja žena u društvu, majkama i bakama se u novije vrijeme zahvaljujemo se sa sitnim znakovima pažnje.

Uz originalan poljubac i topli zagrljaj So...? Kissme je kandidat broj jedna za najpoklon za Majčin dan. So…? Kiss me delikatan je i pamtljiv, potpuno svoj i neodoljiv. Zavodljiv miris jedinstvenog spoja egzotičnog voća limuna, ribizla i ananasa, skladno se isprepliće s cvjetnim notama đurđica, frezije, mošusa i vanilije.

Tijekom svibnja miris će u DM-u biti 30% povoljniji!

Kandidat broj dva - So…? Sinful je miris misteriozne arome vanilije, jagode, cedra i mente, a naglašava snagu i senzualnost. Kombinacija slatkih nota i svježeg mirisa mente stvara esenciju zavodljivosti i naglašava energiju ovog mirisa. So…? Sinful miris idealan je za moderne, karizmatične i samosvjesne žene.

Parfem je osvojila Lidija Matković

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.