ASTRO PROFIL

Za Ivicu Todorića ishod neće biti toliko crn koliko se čini

02.04.2017 u 19:48

Bionic
Reading

Netko bi mogao pomisliti kako Ivici Todoriću horoskop trenutačno i nije najbolji - i bio bi u pravu! Jupiter u Vagi i utjecaj Saturna u Strijelcu nisu najbolji za hrvatskog poduzetnika

Poduzetnik Ivica Todorić, koji je trenutačno u središtu medijske pažnje zbog izglednog kraha njegova poslovnog carstva, rođen je 2. siječnja 1951. Budući da mu se u znaku Jarca nalaze tri planeta, zaključujemo da je izrazit predstavnik tog znaka.

Žudnja za kontinuiranim usponom i širenjem natjerao ga je da posveti život profesiji. Isprva se oslanjao ponajviše na naporan rad, no kasnije je sve više pristajao na rizik. Ne vjeruje u brzu i laku zaradu pa i od svojih partnera i podređenih očekuje trud i zalaganje.

Mars u Vodenjaku krivac za nepredvidljive postupke

Položaj Jupitera ukazuje na to da u životu često može računati na sretne okolnosti, a kontakt Sunca i Merkura govori o jakim logičkim sposobnostima. Budući da je Merkur retrogradan, malo kome otkriva svoje prave misli i planove.

Mjesec u diplomatičnoj Vagi označava visoku pregovaračku sposobnost. Mars u Vodenjaku krivac je za njegove katkad nepredvidljive postupke, ali mu ujedno daje dovoljno entuzijazma i energije da uvijek stremi ka novim izazovima.

Za teškoće s kojima se trenutačno suočava odgovorno je kretanje Jupitera kroz Vagu koji napada njegovo Sunce, Merkur i Veneru u Jarcu. Napetosti će potrajati još neko vrijeme, no sudeći po ostalim planetarnim aspektima, ishod neće biti toliko crn koliko se čini.

Saturn vreba iz prikrajka

Jupiter u Vagi i Saturn u Strijelcu povoljnim djelovanjem štite njegov Mars u Vodenjaku pa možemo procijeniti da će mu ili Vlada ili ruski partneri pomoći da izbjegne pad i ponovno se osovi na noge. Ako sada ne iskoristi slamku spasa, dugoročno i dalje može očekivati tegobe.

Saturn 20. prosinca ulazi u njegov matični znak Jarca, što će donijeti na površinu sve probleme s kojima se dugo izbjegavao suočiti. Teturat će na rubu ponora i neće moći računati na sretne okolnosti pa će se morati suočiti s posljedicama svojih postupaka i odluka.