SUNCE U OVNU

Rakovima, Jarcima i Vagama neće biti lako, a evo tko će profitirati...

25.03.2017 u 08:21

Bionic
Reading

Vladavina Ovna donosi dinamično samopouzdanje koje će trajati od 20. ožujka do 19. travnja

Obnovljen osjećaj samopouzdanja, afirmativniji stil djelovanja i dinamičniji pristup životu zaštitni su znakovi vladavine Ovna, koja ove godine traje od 20. ožujka do 19. travnja. Razdoblje Ovna uvijek je povoljno za počinjanje nečeg novog, a to će ovog mjeseca biti izraženije nego ranijih godina.

Do kraja ožujka četiri su planeta u Ovnu, a u utorak i srijedu pridružit će im se i Mjesec, dovodeći temperaturu do usijanja. Takva planetarna konfiguracija najviše odgovara Lavovima, Strijelcima, Ovnovima, Vodenjacima i Blizancima, a najmanje Rakovima, Jarcima i Vagama.

Sunce i Ovnu ulijeva oduševljenje i spontanost. Pod njegovim ste utjecajem željni osvajanja i pomicanja granica. Vjerujete da je sudbina u vašim rukama i da imate presudan učinak na svoju kvalitetu života. Ovan je znak snažnog poriva za samoizražavanjem pa je njegova vladavina povoljna za kreativne i poduzetne ljude.

Ako ste inače stidljivi i povučeni, mogli biste ovih tjedana iskusiti nagli nalet hrabrosti i samouvjerenosti. Ako ste pak uobičajeno drski i umišljeni, pod okriljem Ovna možete postati sasvim nepodnošljivi - bučni, nametljivi i netolerantni.

Energični ste i spremni na inicijativu i akciju. Odvažni ste i poduzetni, ali i pomalo kratkovidni i neskloni dugoročnom planiranju. Krenut ćete punom brzinom naprijed, bez obzira na prepreke. Nedoumice i rezerve koje su vas ranije brinule sada padaju u drugi plan.

Ovo je doba spontanosti na području ljubavi i strasti te u pogledu gnjeva i sukoba. Kad vas netko uzruja, obračunat ćete se i brzo zaboraviti na spor. Raspored vam je prepun zbivanja pa vam ne ostaje vremena za razmišljanje. Živite u trenutku i tako vam je prilično dobro.