VRIJEME ZA ODLUKE

Mlađak u Ovnu bit će eksplozivan, očekujte velike preokrete

28.03.2017 u 10:29

Bionic
Reading

Mlađak u Ovnu praćen Merkurom, Venerom i Uranom bit će vrlo eksplozivan pa možete očekivati velike preokrete u životu

Današnji je mladi Mjesec imao vrhunac u 4:57 ujutro, ali će se osjećati do sutra ujutro. Mlađak se odvija na sedam stupnjeva Ovna, gdje su se susreli Sunce i Mjesec. Budući da je praćen prisutnošću još triju planeta u ovom vatrenom znaku - Merkurom, Venerom i Uranom, bit će to vrlo eksplozivan Mlađak za kojeg bi mnogi mogli donijeti radikalne odluke ili započeti odvažne pothvate.

Svaki mladi Mjesec, a osobito onaj u Ovnu, pruža priliku za uspjeh u provođenju promjena, preuzimanju inicijative i pokretanju novih projekata. Da biste se osjetili živima, učinit ćete nešto novo i svježe. Nećete bježati od akcije, pustolovine i rizika. Puštat ćete da vas vodi intuicija i osjećaj u želucu.

Zahvaljujući spoju Merkura i Urana, razdoblje je povoljno za mislioce, umjetnike, znanstvenike i medijske radnike koji će biti nadahnuti originalnim i inovativnim zamislima. Vladat će veliko zanimanje za rješavanje problema, osobito tehničke prirode. Angažirani na takvim poslovima imat će različite pristupe pa su izgledni sukobi.

Čime se god bavili, bit ćete užurbani, natjecateljski nastrojeni i spremni na obračun s onima koji bi vas ometali na putu prema cilju. Ako ste na visokom položaju i imate podređene, nemilosrdno ćete ih tjerati da obavljaju povjerene zadatke. Ako ste pak među podređenima, bunit ćete se protiv nalogodavaca.

Mlađak će najjače utjecati na ljude rođene u kardinalnim znakovima u intervalu od tri dana prije i poslije 28. ožujka, 28. lipnja, 29. rujna i 29. prosinca. Za dva tjedna, 11 travnja, nastupit će pun Mjesec u Vagi.