OSNOVNA NJEGA

Za bolji život osjetljive kože s La Roche - Posayom

06.03.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Svoje obećanje za bolji život osjetljive kože La Roche-Posay u ljekarnama ostvaruje posebnom promocijom koja uključuje osnovnu njegu za vlaženje osjetljive kože Hydreane i termalnu vodu La Roche-Posay po posebnoj cijeni

Osjetljiva koža globalna je realnost. S kliničkog se stajališta osjetljiva koža prepoznaje po znakovima kao što su osjećaj neugodnosti, crvenilo, rumenjenje i nadraženost.

Termalno lječilište La Roche-Posay vodeći je europski centar za termalnu dermatologiju. Zbog selena koji sadržava, termalna voda La Roche-Posay drugačija je od ostalih termalnih voda. Selen je element u tragovima koji je ključan za stanični metabolizam i pomaže održati ravnotežu ljudskog tijela. Njegova brojna fiziološka svojstva primarno su povezana s aktivnošću glutation-peroksidaza. Primarna je funkcija enzima zaštita stanica od oksidativnog stresa. Sprečava prerano starenje kože i oštećenja stanica koja uzrokuju UV-zrake te je prirodno učinkovit protiv slobodnih radikala. Termalnu vodu La Roche-Posay priznali su dermatolozi u lječilištima kao terapeutsku vodu koja ublažava osjetljivu i oštećenu kožu.

Vlaženje kože osnovni je te stoga i najvažniji zahtjev žena u svijetu koje kupuju proizvod za njegu kože. Osiguravanje boljeg života za osjetljivu kožu znači to obećanje marke La Roche-Posay učiniti dostupnim baš svakoj osobi s osjetljivom kožom. Hydreane je osnovni proizvod za njegu kože za sve potrebe svih osoba s osjetljivom kožom. Osnovna hidratantna njega dan za danom prožima osjetljivu kožu termalnom vodom La Roche-Posay i na taj je način vlaži, umiruje, omekšava. U srcu formule termalna je voda La Roche-Posay sa svojim priznatim hidratantnim djelovanjem te antioksidativnim, protunadražujućim i omekšavajućim svojstvima.

U ljekarnama je na raspolaganju navedena promocija 'Za bolji život osjetljive kože' pa hidratantnu njegu Hydreane (40 ml) i Termalnu vodu La Roche-Posay (50 ml) možete pronaći po iznimnoj cijeni od 12 €.