NAGRADNI NATJEČAJ

Za 10 godina pametnog surfanja tportal poklanja...

14.08.2013 u 14:01

Bionic
Reading

Vaš tportal.hr ove godine slavi deset godina! Pozivamo vas da naš rođendan proslavite s nama i to uz pregršt bogatih poklona - nagrađujemo vas mobitelima Samsung Galaxy 3S i tabletom Samsung Galaxy Note! Kako osvojiti nagrade? Saznajte u nastavku!

Želimo vam omogućiti da svakodnevno imate pristup tportalu neovisno o tomu gdje se nalazite. U želji da vam tportal uvijek bude pri ruci, nagrađujemo vas s dva pametna telefona koji se zasigurno mogu svrstati u kategoriju najpoželjnijih - Samsung Galaxy S3.

Usto, jedan čitatelj moći će osvojiti tablet uređaj Samsung Galaxy Note. Riječ je o uređaju koji će vam omogućiti jednostavno obavljanje privatnih i poslovnih zadataka. Ovaj uređaj u samom je vrhu ponude dostupnih tablet računala na tržištu.

Osim ovih senzacionalnih nagrada, tportal je za vas priredio i sedam super poklon paketa!

Sve što morate napraviti je poslati kratki tekst (do 500 znakova) na temu 'Zašto čitam tportal?', a tri najiskrenija, najoriginalnija ili najzabavnija odgovora će osvojiti vrijedne nagrade! Pripremili smo i utješne nagrade te će tako sedam čitatelje osvojili utješne pakete tportala.

Budite kreativni, iskreni i jednostavni i možda baš Vi osvojite vrijedne nagrade!

Natječaj traje do 22. svibnja, a imena dobitnika objavit ćemo u petak, 24. svibnja.

Sve detalje o nagradnom natječaju pročitajte u pravilniku natječaja!


Kako je sve počelo?

Preteča tportala prvi je internetski portal u Hrvatskoj, Moj Hinet, koji je lansiran 1996, i u sklopu kojega je, između ostalog, ostvaren prvi audio i video stream u hrvatskom internetskom prostoru. Njegova tadašnja glavna urednica, Krunoslava Gerbl, sa svojom ekipom entuzijasta dočekala je u dvorištu, u zagrebačkoj Martićevoj ulici novu garnituru pionira internet novinarstva. Tada je započet uspješan projekt HTneta koji je ubrzo, rebrandiranjem, postao i danas prepoznatljivi tportal.hr.

Mediji su tada izvještavali da je riječ o dnevnom internet news magazinu, čija je ambicija bila 'donijeti sadržaj radija, televizije i novina na jednom mjestu'. Odmah smo zasjeli na čelno mjesto hrvatskih portala, a kao potvrda da je riječ o uspješnom projektu došlo je priznanje Jutarnjeg lista koji nas je 2003. proglasio najboljim internetskim portalom u Hrvatskoj. Tportal je od tada do danas kontinuirano pozicioniran među pet najjačih hrvatskih internetskih portala te brzo, točno, analitično i kvalitetno prati sve najvažnije događaje u zemlji i svijetu.

Mobitel Samsung Galaxy S3 su osvojili:

Matija Ljuba
Mi pleme Mbanakulua. Mi iz centralna Afrika. Hrvatski naučiti preko naš rođak. Dok ne love ili ne jedemo, u naše pleme svi čitati tportal. On nama odličan izvor zabava i vijesti iz Hrvatske i svijeta. Kako mi prijaviti svoja reprezentacija na slijedeće prvenstvo u nogomet, nama jako puno važni i vaši članci za sport. Voljeli bi i koji puta nazvati svoj rođak ili vaša redakcija za pohvaliti, ali nemamo telefon. Veliki pozdrav Tportalu i sretni rođendan! Poglavica Kolokolokuma sa svoje pleme.

TamaraKočić
Di tata može pratit predstave omiljenog gradonačelnika,
di mama može saznat kako zadržat tatu,
di dida čita sve članke o Hajduku i beštima pritom,
di baba pogleda sadržaj svoje sapunice unaprid, pa može mirno spavat?! 
Samo na jednom mistu, na našem tportalu!!!

Tablet Samsung Galaxy Note je osvojila Zlatica Ivančić

Kada sam vidjela ovo pitanje, ja sam odmah imala jedan poduži odgovor. Ali sada kada bolje razmislim; ja, u stvari, ne znam odgovor. Valjda čitam jer sam radoznala ili iz zabave ili jednostavno zato što mi se to sviđa; ili valjda zato što mislim da život ne može proći bez čitanja. Ponekad čitam čisto radi zabave ili radoznalosti, ali uvijek čitam tportal koji je moj prozor u svijet. On mi donosi sve novosti na dlanu i samo kliknem mišom da okrenem stranu.

Poklon paket tportala su osvojili:

Željko Mičuga
Zašto volim sunčano jutro? Zašto volim sendvić sa šunkom? Zašto volim hladno pivo? Neke se stvari jednostavno ne pitaju. U njima se uživa. Tportal je jedna od tih stvari.

Iva Končurat
Uvijek čitam Tportal jer je NASLOVljen na mene, obaVIJEštava me o novostima u mom BIZNISu, SPORTSKI je korektan, suzdržan od loših KOMENTARA. ZNANstveno je potkovan, TEHNOLOški ispravan, s najvišim stupnjem KULTURe. Njeguje urbani LIFESTYLE, izbjegava žute FOTke i VIDEO uratke, SERVISIra loše dane na poslu i osigurava najbolji FUNtime i SHOWTIME! Sretan rođendan najdraži portale, ja bi tablet za NAGRADu, pa te pitam, Što ti misliš o tome?
p.s. Vjerno nosim plavi bedž na torbi!

Siniša Kruljac
Iskreno,čitam Vas jer mi je žena rekla da ste najbolji i jer Vam ona šalje recepte i jer moram slušat ženu i zato što ste stvarno najbolji i eto sve to u jednom dahu i sretan rođendan i to!

ArabelaNovak-Đura
Čitam Ves jer ste zakon, tim povodom evo Vam moj naklon.
Volim Vas pratiti u stopu, i sa Vama sam uvijek u toku.
Vrlo ste,točni i znate sve, pa čitajuči Vas dobijem sve potrebne informacije.
T-portal je najbolji od svih, to potvrđuje i svaki moj stih.
Volim Vas jako, to znaju svi, želja mi je da saznate i Vi!
Znam, konkurencija je jaka, i svatko svoje piše, ali dobijem li nagradu, voljet ću Vas još više.
Bilo kako bilo, kod mene ste prošli test i zauvijek mi ostajete THE BEST!

Zoran Jurakić
Imate najbolju rubriku Sport od svih portala a i Djevojke dana vam nisu loše. Mada nijedna nije bolja od moje žene!

Blaženka Smoljo
Ne treba mi google ni babe po selu da čujem i pronađem neku vijest, dobru i veselu jer tu si ti moj tportal.hr naaaajbolji!

Andrijana Kaliterna
Veliko stablo počelo je od tankog pruta,
putovanje po svijetu prvim korakom,
ljubav prvim pogledom,
a moj dan počinje tportalovom stranicom!

Sve dobitnike ćemo o preuzimanja nagrada kontaktirati putem maila u ponedjeljak, 27. svibnja!