MEBLO TRADE

Vrući popusti za vruće ljeto

08.07.2016 u 13:58

  • +2

Meblo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Meblo Trade

Bionic
Reading

Spavaće i dječje sobe uz popust 20, rasprodaja madraca uz 50% popusta - samo do 20. 7. 2016.

Iskoristite 20% popusta na spavaće i dječje sobe te posebnu priliku – rasprodaju madraca uz 30 do 50% popusta! U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Kreveti su tapecirani, kožni, drveni, u natur ili živim bojama, sa spremištima za posteljinu, u dimenzijama prema veličini sobe. Kada je o dječjim sobama riječ, osmišljavanje njenog izgleda može biti zabava za cijelu obitelj, a uz pomoć Meblovih savjetnika za uređenje interijera sva rješenja će biti funkcionalna i prilagođena upravo vašem prostoru.

Problem obično predstavlja nedostatak prostora. Dječje sobe su multifunkcionalne prostorije, koriste se za spavanje, igranje, učenje, Kako dijete odrasta tako se mijenjaju njegove potrebe na što valja obratiti pažnju već pri samom planiranju sobe te odabrati fleksibilne elemente opreme dječje sobe za eventualne naknadne promjene. Tako će npr. tinejdžeru biti potrebno manje prostora za igračke, ali zato više za druženja sa prijateljima, za što će idealno poslužiti krevet s jednim dodatnim ležajem u ladici ili sklopiva mini garnitura za sjedenje, druženje, odmor, učenje.

U salonima Meblo Tradea pronaći ćete programe dječjih soba koji se mogu prilagoditi individualnim željama I najzahtjevnijim tlocrtima. Meblo savjetnici za uređenje interijera pomoći će vam praktičnim savjetima kako bi estetski, funkcionalno i kvalitetno opremili dječju sobu, uz povoljne cijene i atraktivne popuste.


Zbog promjene asortimana i uvođenja novih linija madraca kvalitetni meblo tarde madraci su na rasprodaji uz popuste 30-50%! Popust se odnosi na madrace sa skladišta ili iz izloga salona i traje do 20. srpnja ili do isteka zaliha!
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svome tijelu zdrav i kvalitetan san. Pogodnost možete iskoristiti u svim salonima Meblo Tradea i Meblovom web-shopu u samo nekoliko klikova.

Više na meblo.hr!