vrući trend

O, da! Poderane traperice vraćaju se u modu, a hit modeli nikad nisu izgledali bolje

15.08.2022 u 20:15

Bionic
Reading

Nije tajna to da modni trendovi padaju u zaborav, a onda se vraćaju na modnu scenu u velikom stilu. Posljednjih nekoliko sezona obilježio je velik utjecaj trendova iz 90-ih, ali i početka 2000-ih. Od hlača niskog struka pa do kargo modela, ljubitelji nostalgije konačno su došli na svoje, a modni komad koji svakako želite imati u ormaru nekad su nezaobilazne 'poderane' traperice

Da, dobro ste pročitali – 'poderane' traperice vraćaju se u modu, a u sezoni pred nama dolaze u vrlo chic i urbanom izdanju.

Slavne trendseterice poput Hailey Beiber, Rihanne i Gigi Hadid već su prihvatile trend traperica s izrezima na nogavicama i furaju modele kakvi se mogu vidjeti na modnim pistama Balenciage, Givenchyja i Brandona Maxwella. Međutim, za razliku od prije, ovi modeli ne dolaze u skinny varijanti, već su u prvom planu široke, baggy traperice, nešto na tragu stila Kurta Cobaina u grunge fazi.

Baš kao što ih je udobno i lako nositi, poderane traperice lako je kombinirati. Za dobar look ključno je uskladiti proporcije i držati se jednostavnih komada kako biste pozornost zadržali na trapericama.

Ako ste se odlučili za model ultraširokih nogavica, neka gornji dio svakako bude uzak i pripijen uz tijelo. Kako biste dotjerali izgled, uparite ga s parom salonki sa špic vrhom. Nema šanse da wow efekt izostane.

  • +7
Traperice s prorezima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije