FABRIZIO CORONA

Vrijeme u zatvoru bilo mi je najbolje razdoblje u životu

Fabrizio Corona

Fabrizio Corona

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Maurizio Calzari/Press Association/PIXSELL

Bivši muž Nine Morić uživao je u zatvoru, sunčajući se, zdravo hraneći i ilegalno snimajući, što bi ga moglo vratiti iza rešetaka

Fabrizio Corona, bivši muž Nine Morić, u drugom dijelu intervjua koji je u Red Carapetu dao Fani Stipković, osvrnuo se na život u zatvoru. 'To mi je bio najbolji period u životu. Bilo je to sasvim novo iskustvo. Prvi sam tjedan bio solo, jer sam bio izoliran i onda sam počeo upoznavati ljude, upoznao sam sve zločeste dečke, tukao sam se, skoro su me ubili, napravio sam slike i video u ćeliji, to je bilo prvi put u svijetu da je netko to napravio jer sam platio čuvaru da u noći radim što god želim. Imao sam telefon u ćeliji, mogao sam piti što god želim, nakon tri mjeseca bio sam glavni šef tamo', rekao je Corona Fani, dodavši da se tuširao sam.

Usput, rekao je kako nema problema s biseksualnošću: 'Žena bi trebala biti sretna jer sam puno toga probao.'

Budući da je prodao ilegalno snimljene fotografije iz zatvora, priznao potkupljivanje čuvara, nezakonito posjedovanje pištolja te ga se povezuje s lancem prostitucije naslonjenim na slučaj Berlusconi, Corona bi ovoga puta mogao dugo zaglibiti u zatvoru, no njega to ne zabrinjava. 'Kada sam izašao iz zatvora, roditelji su me došli posjetiti. Mama, braća i svi su mislili da će me naći mršavog s bradom, a ja sam bio preplanuo jer sam se svaki dan po dva sata sunčao kao na plaži. Vježbao sam svaki dan, kuhao sam piletinu i rižu, tako da sam izašao kao da sam bio na odmoru', samouvjereno je izjavio Corona koji danas podržava monogamiju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi