UDOBNE I OKU UGODNE

Možda ne bi bilo loše da ih uvrstite u svoju garderobu: Trenirke koje ne izgledaju kao da ste odustali od života

21.04.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana većina nas je zatvorena u svojim domovima. Selimo se iz kreveta na kauč, s kauča u kuhinju, iz kuhinje u kupaonicu - zbog čega mnogi ne vide svrhu u sređivanju. Slažemo se da ne trebate za po doma izgledati kao stepfordska supruga, no ono što možete jest obratiti pažnju da svaki dan izgledate svježe, lijepo i spremno za dan, čak i kada ste u trenirci. Pronašli smo 30 donjih dijelova trenirki u koje ne bi bilo loše investirati dok traje izolacija

Podignite ruku ako posljednjih mjesec dana većinu vremena nosite trenirke? Znamo da vas je puno i da su tenirke ovih dana sastavni dio garderobe u većini kućanstava. Donji dio trenirke toliko je udoban da ne vidimo smisao za po kući ili za odlazak do dućana nositi traperice, a i budimo realni - ne stišće nas kada pretjeramo s hranom.

Ipak, svakodnevno nošenje trenirki može djelovati negativno na samopouzdanje, razinu energije i produktivnost. Opće je poznato da se žena bolje osjeća kada se dotjera, pa vodite računa o tome da se svakodnevno počešljate i napravite brzinsku frizuru, održavate higijenu, obavite svoju beauty rutinu i iz ormara izvučete trenirku koja nema mrlje od ručka ili rupu od moljca.

Lijepa trenirka pružit će vam osjećaj udobnosti, ali i samopouzdanja. Zato smo za vas pronašli nekoliko cool donjih dijelova trenirki u kojima ćete se osjećati lijepo i spremno za dan. Zavirite u galeriju i potražite svog favorita.

  • +25
Trenirke u kojima ćete se osjećati spremno za dan Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije