POVRATAK OTPISANIH

Vrijeme je da izvadite svoje stare traper košulje i zablistate

21.09.2017 u 06:31

Bionic
Reading

Traper košulje vraćaju se na velika vrata i zato ne propustite ove sezone priuštiti si chic traper ljepoticu u kojoj nećete proći neprimijećeno. Za vas smo pročešljali trgovine i pronašli najljepše komade po najpovoljnijim cijenama

U posljednje vrijeme sve se vrti oko trapera koji je doživio svoj veliki povratak na modnu scenu. Trendseterice diljem svijeta poludjele su za traper haljinama, pravim inspiracijama za chic stajling, kao i za traper suknjama, koje se nose u svim krojevima, bez obzira na to je li riječ o ultrakratkim minicama, midi pencil suknjama visokog struka ili pak onima retro 'A' kroja.

No komad koji je doživio pravi bum je traper košulja. Sjećate li se pomame koja je vladala za njima prije desetak i više godina? Ovaj smo denim trend nosili u svim mogućim varijantama, pa čak i traper na traper, što slavne ljepotice posebno vole proteklih mjeseci.

  • +5
Traper haljine osvojile slavne ljepotice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vrijeme je da izvadite svoje stare traper košulje iz ormara i oživite kombinacije kojima smo nekad bili zaluđeni. Jennifer Lopez jedna je od glavnih zagovornica ovog trenda, a najčešće svoje traper košulje nosi u kombinaciji sa skinny trapericama i vrtoglavim potpeticama, dok ih slavne sestre Gigi i Bella Hadid, Hailey Baldwin te sestre Kardashian preferiraju uz traper minice.

  • +31
Traper na traper obožavaju i svjetske zvijezde Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pitate li se gdje ih pronaći, odgovor je - posvuda! Trgovine su preplavile košulje u svim bojama trapera, s izvezenim motivima, cool natpisima i upečatljivim detaljima poput bisera, zakovica i kombiniranih materijala.

Ako ste jedna od onih koje se redovito rješavaju odjeće koja izađe iz mode ili želite obnoviti svoj ormar upečatljivom traper košuljom, sada je pravo vrijeme za to. Bacite oko na našu galeriju i saznajte gdje kupiti najljepše traper košulje po povoljnim cijenama.

  • +29
Najljepše traper košulje po povoljnim cijenama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije