FANI STIPKOVIĆ

Volim seksi modele koji ističu moje atribute

18.08.2011 u 08:56

Bionic
Reading

Seksi novinarka Fani Stipković ugodno nas je iznenadila kolekcijom badića u kojima je pozirala i otkrila svoju vitku figuru. U intervjuu za tportal otkrila je zašto voli seksi badiće, da za plažu nikada ne bi obukla tajice i štikle te da joj je najdraži ljetni outfit pareo ili haljina

Kako ste se pripremali za ljeto?
Vježbam cijelu godinu - trudim se dosta trčati, vježbam kod kuće, u teretani kad sam na putu, ali ipak najviše vremena provodim u studiju Shanga Yoga u Gundulićevoj ulici, u koji idem na najbolju ashtanga jogu na svijetu jer vidim najbolje rezultate na tijelu. Nisam od onih koji vježbaju samo prije ljeta, nikako, jer zbog posla, a i zbog sebe same moram cijelu godinu biti u formi, pogotovo jer mi se zna dogoditi da mi se zaredaju poslovna putovanja i snimanja isključivo u toplim krajevima u kojima sam stalno u ljetnim outfitima. Što se tiče tretmana, obožavam anticelulitnu masažu kod moje Marijane u salonu Beatus, a od tretmana ljepote samo čišćenje lica u salonu Zana.

Što obavezno nosite na plažu?
Naočale, naravno, bez toga nitko ne ide na plažu, šešir, dvije, tri knjige i kremu za lice sa zaštitnim faktorom Radical.

Čime i kako njegujte kosu ljeti?
Šamponima Loreal Kerastase. Kod Renate su me prije ljeta opskrbili preparatima pa sada svakodnevno stavljam masku prije plaže, a kasnije samo isperem kosu u kišnici. Potamnila sam je prije ljeta tako da mi ne posvijetli previše - volim to što mi je kosa smećkasta i ne želim se vraćati na plavo.

Čime i kako štitite kožu od sunca?
Kremama Radical, koje radi moja dobra prijateljica Liz Edlich, inače kćerka jednog od najpoznatijih plastičara u Americi. Te su kreme i preparati trenutno najveći hit u Americi, tako da sam se opskrbila super preparatima za cijelo ljeto.

Imate li neki domaći recept za ulje za tijelo koji pomaže prilikom sunčanja?
Kakaov maslac i gospino ulje. Nema boljeg.

Imate li neka pravila što se tiče izlaganja suncu?
Visok faktor, šešir i izbjegavati najjače sunce.

Najdraži ljetni outfit?
Špagerice, moj vlastiti kupaći i neki super lagani pareo ili haljina.

Najdraži ljetni parfem?
Killian Beyond Love

Što nikada ne biste odjenuli na plažu?
Tajice, štikle ili nešto čipkasto.

Tri odjevna must have komada ovog ljeta?
Haljina s printom, maksi mornarska haljina i kombinezon od trapera.

Fani voli dvodijelne badiće koji naglašavaju figuru
Kakav kupaći kostim imate i koji su vam modeli najdraži?
Nosim kupaće kostime koje sam sama napravila, FS by Fani Stipković, a to je nešto što ću u budućnosti razviti u biznis. Najdraži su mi seksi modeli koji mi istaknu atribute.

Koliko ste spremni izdvojiti novca za badić i što vam je važno pri odabiru?

Prije sam uvijek kupovala badiće Beach Bunny, koji dođu i do nekoliko stotina dolara i koji su hit u Americi! Najvažnije mi je kako mi stoje iako to ima manje veze sa samim kupaćima, a više s tjelesnom formom.

Kakav badić nikada ne biste odjenuli?
Jednodijelan te zatvoren do vrata.

Imate li neki beauty ljetni savjet kojeg se držite?

Imam svevremenski savjet - smiješak je najjače oružje za sva četiri godišnja doba.