REGOČ

Vodimo vas u Trešnju na novu predstavu

06.03.2012 u 08:47

Bionic
Reading

U petak 9. ožujka u 19 sati u Kazalištu Trešnja pogledajte predstavu Dore Ruždjak Podolski koja je nastala prema istoimenoj priči spisateljice Ivane Brlić Mažuranić

Prve izvedbe nove predstave za male i velike ljubitelje kazališta na rasporedu su 10. ožujka u 17 sati, a 11. ožujka u 11 i 17 sati. Mi vas vodimo na predstavu i dijelimo po dvije ulaznice za svaki termin.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od sedam godina, a igraju Aleksandra Naumov, Radovan Ruždjak, Ivana Bakarić, Vanda Vujanić Šušnjar, Maja Kovač i Petar Banda.

Svoje prve priče Ivana Brlić Mažuranić pisala je za svoju djecu ni ne sluteći da će uz njih odrastati generacije. Njene 'Priče iz davnine' vraćaju nas u neka davna vremena, okupljaju nas oko imaginarnog ognjišta da nas podsjete na sve ono zaboravljeno što nam se sasvim neočekivano ukazuje kao istina.

Ove sezone Kazalište Trešnja prvi put postavlja 'Regoča', priču o divu i malenoj vili Kosjenci. Na sceni Kazališta Trešnja u režiji Dore Ruždjak Podolski Kosjenka će ponoviti svoj poziv. Na Regočevim ramenima povest će nas na putovanje na koje smo zaboravili otići.

Dvije ulaznice za predstavu 9. ožujka u 19 sati osvojio je Goran Leko.

Dvije ulaznice za predstavu 10. ožujka u 17 sati osvojila je Irena Intihar

Dvije ulaznice za predstavu 11. ožujka u 11 sati osvojio je Pavle Perković

Dvije ulaznice za predstavu 11. ožujka u 17 sati osvojila je Lucija Klemenčić