NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas u Istanbul! Evo što trebate učiniti da biste osvojili avionske karte

14.04.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Povodom redizajna tportal.hr vas nagrađuje kroz cijeli travanj!

Ako ste oduvijek maštali o tome da posjetite Istanbul, onda nikako ne propustite ovu jedinstvenu priliku! U suradnji s Turkish Airlinesom tportal jednog od vas nagrađuje s dvije avionske karte za Istanbul povodom nedavnog redizajna!

Nagradni natječaj ovog puta će se odvijati na Instagramu, a sve što trebate učiniti jest pokazati malo kreativnosti te u komentar ispod objave na Instagram stranici @tportal.hr opisati vaš odmor iz snova u prekrasnom Istanbulu te označiti osobu s kojom biste ga proveli.

Nagradni natječaj počinje 14. travnja i traje do 23.4.2023. do 23:59h, nakon čega sturčni stožer odabire najkreativniji odgovor čiji vlasnik osvaja ovo vrijedno putovanje. Rezultati nagradnog natječaja i objava dobitnika bit će objavljeni 24.04.2023.

Pravila kojih se trebate pridržavati prilikom sudjelovanja u nagradnom natječaju, pročitajte OVDJE.

Dobitnik je azeeeeeeer, a njegovu prijavu donosimo u nastavku.

Kako bi proveli odmor iz snova u Istanbulu? O tom pitanju i putu u Istanbul moja majka i ja maštamo već godinama. Od prve epizode 1001 noći i Sulejmana Veličanstvenoga sanjamo prošetati tragovina naših dobro poznatih junaka po predivnome Bosporu i palači Topkapi. Posjetiti jednu od najljepših i najutjecanijih vjerskih građevina-Aya Sofiju bio bi prvi korak. Zatim bi se predivnim trgom s fontanama i tulipanima prošetali do Plave Džamije,obeliska i starog konjičkog hipodroma. Tu bi uživali u predivnome pozivu na molitvu-Ezanu,a zatim bi se uputili prema svima dobro poznatome Grand Bazaaru. Cjenkali bi se do iznemoglosti no shopping bi se obavio,a onda bi bilo vrijeme za pravu slasticu-pravi turski kebab. Zahvalili bi se brkatom kebab majstoru i uputili bi se prema još jednom simbolu Istanbula-Džamiji Suleymanija! Uživali bi u veličanstvenoj unutrašnjosti džamije,a potop bi se uputili u jedan od predivnih rooftop barova kod Suleymanije gdje bi uživali u predivnome pogledu na veličanstveni Istanbul u zalazak sunca. Naravno uz to bi pala jedna prava turska Nargila. I to bi bio samo prvi dan. Drugi dan bi se uputili na putovanje Bosporom uz pratnju predivnih galebova. Zaustavili bi se kod Ortakoy džamije gdje bi upijali pogled na veličanstveni most koji spaja Istok i Zapad. Prošetali bi do velebne Dolmabahce palače,pa do kvarta i stadiona Bešiktas gdje bi se počastili poznatim kokorečem. Nastavili bi razgledavaje na Taksim trgu,posjetili bi novu džamiju pa završili na baklavi u Istiklal ulici. Uživali bi u noćnome životu Istiklal ulice i već se radovali svemu što nam treći dan nosi u ovome magičnome gradu. Rano ujutro bi ustali i po prvi put u našem životu bi se uputili u Aziju. Prošetali bi predivnome šetnjicom uz obalu s pogledom na svjetionik i Aya Sofiju. Potom bi se izgubili istražujući sve čari malih azijskih uličica punih dućana. Počastili bi se tradicionalnim turskim jelima u Lokantesiju i nastavili bi naš odmor posjetom Camilca toweru-tornju koji je toliko visok da se čitav istanbul vidi kao na dlanu. Dan bi završili posjetivši uživajući u zalasku sunca u novoizgrađenoj Camilca džamiji. Zadnji dan bi još posjetili stotinama godina stare cisterne pod gradom, @azeeeeeeer tisućama godina stare zidine koje su branile grad još kada se zvao Konstaninopol te uživali u pogledu sa Galata kule. Ostatak dana bi proveli šetajući do iznemoglosti po predivnim Istanbulskim uličicama,pričajući s lokalnim ljudima i naravno družeći se sa sadašnjim sultanijama grada Istanbula-macama.naš odmor bi završio u nekom finom ribljem restoramu na Galata mostu gdje bi se prisjećali svih divnih trenutaka našeg putovanja i zdravicom turskog čaja za Tportal i Turlish airlines koji su omogučili mojoj majci i meni ostvarenje sna.

O Turkish Airlinesu:

Osnovan 1933. s flotom od pet zrakoplova, Turkish Airlines, član Star Alliancea, ima flotu od 411 (putničkih i teretnih) zrakoplova koji lete do 342 svjetska odredišta, 289 međunarodnih i 53 domaća u 129 zemalja. Više informacija o Turkish Airlinesu možete pronaći na njegovoj službenoj web stranici www.turkishairlines.com ili na društvenim mrežama na Facebooku, Twitteru, YouTubeu, LinkedInu i Instagramu.

Nova usluga:

Leteći u više zemalja od bilo kojeg drugog zračnog prijevoznika, Turkish Airlines nudit će besplatne i neograničene usluge slanja poruka svim putnicima na međunarodnim letovima gdje je dostupan pristup internetu, uz moto 'Uživajte u neograničenom slanju poruka' putem aplikacija kao što su WhatsApp, Messenger ili iMessage.

S neograničenom uslugom slanja poruka koja je besplatna za sve putnike koji su članovi Miles&Smilesa, oni koji nisu članovi također će moći iskoristiti ovu uslugu nakon što ispune Miles&Smiles obrazac za članstvo koji je dostupan prije ili tijekom leta.