NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Međunarodni festival vina i kulinarstva

27.11.2013 u 09:12

Bionic
Reading

Osmi zagrebački Međunarodni festival vina i kulinarstva održat će se 29 i 30. studenoga 2013 godine, u zagrebačkom hotelu Esplanade, a festival će biti otvoren 29. studenoga u 12 sati.

Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.

Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Budući da se priredba održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bit će to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mjesecu darivanja.

Posebni gosti festivala biti će grupa inozemnih i domaćih novinara koji će od 25. studenoga 2013. godine do svečanoga otvaranja upoznavati Konavle, Dubrovnik, Pelješac, Korčulu i njihovu enogastro ponudu.

Ovogodišnja će se priredba održati na površini od oko 2500 m2, okupit će više od 270 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika. Oba dana, 29 i 30. studenog (petak i subota), festival je otvoren od 12 do 20 sati. Festival također ima humanitarnu značajku bit će organizirana humanitarna vinska aukcija.

Više informacija o listi izlagača i radionicama na možete pronaći ovdje

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 5x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Goran Popović
Velimir Harapin
Filip Uhlik
Krešimir Goljak
Danko Buković