MAJSTORI LJEPOTE

Vodimo vas na ekskluzivnu stručnu radionicu Farrukha Shamuratova

06.03.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Koji je ultimativni look za važna događanja ovog ljeta i proljeća? To će nam reći i pokazati Farrukh Shamuratov!

Nakon brojnih svjetskih metropola, poznati frizer Farrukh Shamuratov stiže i u Zagreb prenijeti svoje znanje hrvatskim kolegama 10. ožujka u 9 sati na Zagrebačkom velesajmu, a u subotu će imati i vlastiti show u sklopu programa.

Naime, u sklopu Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu, posebno atraktivan dio programa 'Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a' bit će ekskluzivna stručna radionica u nedjelju 10. ožujka koju će voditi Farrukh Shamuratov Hair-artist, Educator, međunarodno priznati frizer, stilist i vizažist. S 15 godina iskustva u frizerskom svijetu i 10 godina podučavanja, Farrukh će otkriti najnovije frizerske tehnike koje hrvatska publika nije imala priliku vidjeti, a do sada je prenio svoje znanje na više od 12 tisuća frizera iz 30 zemalja diljem svijeta.

Farrukh Shamuratov je diplomirao na Državnom sveučilištu za kulturu i umjetnost u Sankt Peterburgu. Tijekom svoje karijere završio je više od 50 međunarodnih profesionalnih tečajeva i treninga iz područja bojanja kose, šminkanja, stiliziranja i brendiranja, sudjelovao je na više od 100 međunarodnih natjecanja i prvenstava te je dobitnik brojnih nagrada u frizerskoj umjetnosti. Trenutno djeluje kao član žirija brojnih frizerskih natjecanja i autor vlastitih metoda obuke u frizerskoj struci.

Osigurajte svoju ulaznicu za Shamuratovu edukaciju, a time i ulaznicu za Zagrebački Velesajam, ručak, ulaz na cijeli subotnji program (Kongresna dvorana ZV-a, 9. ožujka) te ulaznicu za party u restoranu Gastro Globus 🎟️🔥 https://bit.ly/49yshVY

Čitateljima tportala darujemo jednu ulaznicu za ekskluzivnu stručnu radionicu Farrukha Shamuratova (nedjelja, 10.3., Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu), a dobitnik je Ivona Koledić.