oduševit će i velike i male

Vodimo vas na cjelodnevno uživanje u vodenom svijetu Terma Laško za cijelu obitelj

28.02.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Otkrijte jedan od najmodernijih centara zdravstvenog i wellness turizma u ovom dijelu Europe i uživajte u obiteljskom odmoru uz mnoštvo zabave i atrakcija za najmlađe

Mnogi roditelji se pitaju gdje otputovati s djecom, a da je blizu, da je smještaj prilagođen obiteljskom odmoru i da se nudi mnoštvo zabave i uzbudljivih aktivnosti uz boravak na svježem zraku? Bez dvojbi - Terme Laško! Na nešto više od sat vremena od Zagreba, bez vinjete, u lijepom slovenskom gradiću Lašku, uz ljekovita izvorišta pokraj rijeke Savinje nalazi se pravi mali raj za vesele zimske praznike!

Doživljaj za sve generacije

Hotel Thermana Park Laško s Termalnim centrom s više od 2200 četvornih metara vodenih površina, najsuvremenijim spa centrom, saunama i ayurvedskom ordinacijom i Hotel Zdravilišče Laško s termalnim bazenima, Centrom zdravlja i ljepote i Centrom medicine, svima željnima odmora donose revitalizaciju duha i tijela.

Za zimske praznike u Termama Laško pripremili su sjajnu posebnu ponudu koja uključuje dvije noći za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi već za 312 €, a djeca do 5 godina borave gratis! Ponuda vrijedi od 18. do 26 veljače i uključuje polupansion, neograničeno kupanje u oba hotela, ulaz u fitness centar te šaroliku ponudu animacije i rekreacije.

Odmor kakav zaslužujete

Termalni centar s impresivnom staklenom kupolom i brojnim atrakcijama izmamit će osmjeh malenima i oduševiti velike! Bazen s valovima, tri whirlpoola koji se podižu iznad bazena, dječje igralište na vodi, rekreacijski masažni bazen, brza rijeka, tobogani.... termalnim užicima ovdje nema kraja. A dok djeca uživaju u vodenim radostima i vrhunskoj animaciji, roditelji se mogu opustiti u saunama, Wellness Spa centru koji nudi brojne tretmane, Ayurvedu i jogu.

Vožnja biciklističkim stazama uz Rijeku Savinju, obiteljski izlet biciklom i košarom za piknik s domaćim delicijama, uspon na obližnji Hum, vježbališta na otvorenom… bezbroj je prilika za akciju za svježem zraku. Ovakav zdrav i aktivan odmor u Termama Laško dodatno će vas povezati i zbližiti – to je avantura koju trebate!

#thermanalasko #termelasko

Terme Laško razveselit će najsretnijeg čitatelja obiteljskom ulaznicom (dvoje odraslih i dvoje djece) za cjelodnevno uživanje u bazenima i vodenom svijetu, a dobitnik je Bojana Hižman.