PRIMA INTERIJERI

Vodič za opremanje interijera uz Primine stručnjake

26.11.2018 u 14:40

Bionic
Reading

Bogat Primin asortiman pruža brojne mogućnosti i olakšava proces uređenja koji pomaže da se pravilnim odabirom oblikuje stilski usklađen prostor koji povezuju iste boje, dekori i materijali

Dugogodišnja prisutnost Prima grupe na zahtjevnom tržištu namještaja dovela je do prepoznatljivosti naših proizvoda te želje da neprestano kvalitetom i modernim dizajnom potvrđujemo našu relevantnost i konkurentnost.

Noviteti iz vlastite proizvodnje namještaja osmišljeni su zahvaljujući Priminom dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inovativnim dizajnom i vrhunskim materijalima. Uz već poznate i prepoznatljive komade namještaja, kolekcije se svake godine nadopunjuju novitetima u programu spavanja, tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja te novim kolekcijama kuhinja po mjeri i modularnih kuhinja.

Cjelovito opremanje interijera

Primin dizajnerski tim osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere različite kvadrature namijenjena opremanju privatnog prostora, kao i prostora za iznajmljivanje. Primina rješenja mogu se nadopuniti namještajem iz našeg bogatog asortimana te pružiti smjernice za oblikovanje efektnog i modernog interijera opremljenog po visokim estetskim kriterijima.

U razgranatoj mreži koju čini čak 56 Priminih prodajnih centara u Hrvatskoj, potražite kvalitetan namještaj, razvijen i proizveden u Primi. Pri opremanju apartmana, kuće za odmor ili preuređenju doma, cilj je optimalno iskoristiti svaki njihov centimetar, no izbjeći pretrpanost i dobiti lijep i ugodan prostor.

Besplatna izmjera i 3D planiranje

U odabiru namještaja kupcima će pomoći Primini stručni prodajni savjetnici, koji će ponuditi cjelovito rješenje prilagođeno individualnim potrebama. Naime, usluga je u cijelosti prilagođena kupcima i njihovim potrebama, započevši od izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja interijera pa do dostave i montaže.

Primini stručni prodajni savjetnici po dogovoru dolaze u interijer koji je potrebno opremiti i vrše precizno mjerenje prostora. Odabir namještaja prilagođavaju svim prostornim specifičnostima uvažavajući vaše želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u našim salonima gdje Vam savjetima pomažemo da osim funkcionalnih, ispunimo i sve vaše estetske zahtjeve. Svi detalji usklađuju se pri izradi 3D prostornog plana svih prostorija interijera.

Ponudom namještaja po elementima te velikim izborom boja, Prima omogućuje brojne kombinacije za spavaće i dnevne sobe koje stilski povezuju prostor. Primine kutne garniture i ležajevi te fotelje osmišljeni su i proizvedeni s naglaskom na pružanje maksimuma udobnosti, a jednostavnim razvlačenjem pretvaraju se u dodatni ležaj. Ovisno o raspoloživom prostoru, možete se odlučiti za neku od naših blok ili modularnih kuhinja, ili radi još bolje iskoristivosti, za Primine kuhinje po mjeri.

Profinjene spavaće sobe sadrže sve potrebne elemente za opremanje apartmana svih kategorija - zidnu vješalicu, stalak za kofer, mini bar i toaletni stolić s ogledalom. Drveni ili tapecirani kreveti s podnicama i Priminim madracima ili visokokvalitetni box kreveti jamče vrhunsku udobnost i kvalitetan san. Predsoblja i kupaonice funkcionalnim namještajem također su usklađeni s ostatkom interijera.

Vodič za opremanje Izvor: Promo fotografije / Autor: Prima namještaj

Sve usluge tijekom pripreme – izmjera, savjetovanje i prostorno 3D planiranje cijelog prostora su besplatne, a ova jedinstvena ponuda cjelokupnog opremanja interijera dostupna je u svih 56 salona diljem Hrvatske.

Posjetite nas i poklonite svoje povjerenje našim stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana.