TJEDNI HOROSKOP

Vodenjaci i Vage, kućna zabava je u redu, sve dok je online! Bikovi, Rakovi i Škorpioni, ne srljajte s rješavanjem svog položaja na poslu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 30.03.2020 06:50
 • Objavljeno 30.03.2020 u 06:50
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

Rakovi će poželjeti izaći iz sjene i nametnuti se poslodavcu, ali u pokušaju junačenja mogli bi ispasti smiješni. I Bikovi bi napravili veliku pogrešku kad bi pokrenuli razgovor o povišici ili poboljšanju radnih uvjeta. U iskušenju će se naći i Škorpioni, kojima se savjetuje da ne povlače radikalne poteze vezane za svoj položaj. Vodenjake će također obuzeti nemir, ali pripremanje kućne zabave nije najbolja ideja. Vage će pokušati ugostiti susjede, ali oni možda neće biti raspoloženi za kontakt uživo

Ovnovi, iako ćete znati pronaći prave riječi, nemojte misliti da se svaki spor može riješiti razgovorom. Dokažite djelima da stojite iza onoga što govorite. Nezaposlenima ili nezadovoljnima mogla bi se osmjehnuti sreća. Netko će vam javiti da računa na vas čim okolnosti postanu povoljnije. Pretraživanje online trgovina bit će vam omiljena razonoda.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Jennifer Garner horoskopski je Ovan, rođena je 17. travnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID USA / Profimedia

Osoba kojoj je Bik poklonio srce neće se moći potužiti da vam nedostaje strasti. Niste li je još osvojili, dok je Venera u Biku povoljno je vrijeme za ofenzivu. Iznenadit će vas njen brz odgovor. Umjesto razgovora o povišici ili boljim radnim uvjetima, uputnije je da budete požrtvovni i - tihi. Bavljenje hobijem ili radom u kući donijelo bi vam smirenje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će svojom nesputanom i razigranom naravi privući brojne obožavatelje. Najviše će vas privlačiti slobodna veza bez isključivosti, ali nije izgledno da ćete naći odgovarajućeg partnera. Vaš virtualni život bit će sadržajan. Pod nepovoljnim utjecajem Merkura htjet ćete obaviti posao po svom, zanemarujući pravila struke. Imajte na umu granice svojih mogućnosti.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dok će Rakovi samci odlučno krenuti prema predmetu svojih ljubavnih želja, zauzeti će osjetiti potrebu da promijene sve što im smeta bez obzira na cijenu. Htjet ćete pokazati zube manipulatoru, bio to vaš partner, bio prijatelj. Poželjet ćete napuniti hladnjak i kupiti nekoliko sitnica za dom. Pohod bi mogao završiti kolicima punim nepotrebnih stvari i pustoši u novčaniku.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će biti skloni izletu na zabranjen teritorij bilo da su zauzeti, bilo da je druga strana u vezi. Koliko god ste se zagrijali za nekog, klonite se ljubavnih trokuta. Onaj tko bude oštećen potražio bi zadovoljštinu od kriv(a)ca, a to biste bili vi. Ne gubite vrijeme na banalne probleme i potpuno se usredotočite na trenutne prioritete.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će u ophođenju s ljudima biti suzdržane i proračunate. Malo ćete se osloboditi ako se razgovor dotakne tema kojima dobro vladate. Djevicama u vezi zanimanje za intimne odnose bit će nisko. Netko će vas preporučiti značajnom poslodavcu. Predstavite se u najboljem svjetlu. Taj će vam kontakt uskoro biti važan.

 • +1

Kaia Gerber rođena je u znaku Djevice 3. rujna 2001.

Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Veze Vaga koje 'škripe' naći će se u krizi. Bježat ćete od monotonije i poželjeti osvježiti svoju osjećajnu svakodnevicu. Taj se plan neće dopasti partneru jer će naslutiti da to osvježenje ne uključuje njega. Pronađite nov način nuđenja svojih znanja i vještina. Davanje online instrukcija i prevođenje mogu biti sjajan izvor dohotka.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +6
 • +3

Gwyneth Paltrow u horoskopu je Vaga, a rođena je 27. rujna 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Škorpionima će fitilj biti vrlo kratak pa će više puta planuti zbog zanemarivih sitnica. Ne želite li pokvariti odnos s partnerom, pokušajte obuzdati strasti. Međuljudski odnosi u profesionalnoj sredini zahtijevat će posebnu pažnju. Morat ćete se spretno koordinirati u izmijenjenim uvjetima poslovanja. Vaš organizam zahtijeva više hranjivih tvari.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Olga Kurilenko horoskopski je Škorpion, rođena je 14. studenoga 1979.

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Izgledi Strijelaca za ljubavnu sreću bit će visoki cijelog tjedna. Osvojit ćete živahnu i svojeglavu osobu verbalnim majstorijama i smislom za humor. Odgovorniji pristup svakodnevnim zadacima prištedjet će vam nepotrebne sukobe i probleme. Želite li pokrenuti novi projekt, pažljivo ispitajte teren. Prilika za zaradu bit će napretek, iako nešto drukčijih nego dosad.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Spremnost na kompromis pomoći će Jarcima popraviti odnos s voljenom osobom. Rad će vam donositi zadovoljstvo i poslužiti kao ispušni ventil. Ako trenutno ne možete realizirati neke planove, iskoristite ovo vrijeme da ih usavršite. Sve što uložite u posao urodit će bogatim plodovima. Zato nemojte ljenčariti.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +1

Michelle Obama u horoskopu je Jarac, a rođena je 17. siječnja 1964.

Izvor: Profimedia / Autor: Mohd RASFAN / AFP / Profimedia

Od sredine tjedna Mars u Vodenjaku nagnat će rođene u ovom znaku na bunt i riskiranje. Umjesto kućne zabave, pokrenite grupni chat, a vaš razigrani um zabavit će sve sudionike. Čuvajte se krupnih obećanja i sumnjivih ponuda. Netko vrlo vješt na jeziku pokušat će vas financijski izrabiti. Zbog lakovjernosti mogli biste ostati praznog novčanika ili narušenog ugleda.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Razgovor Riba s voljenim o otvorenim pitanjima možda neće biti ugodan, ali će riješiti nesuglasice. Slijedi slatko pomirenje. Slobodnjaci će naći srodnu dušu na servisu za upoznavanje, ali će pričekati s određivanjem datuma susreta. Osim manjih nesporazuma s autoritetima, na poslu ćete se pokazati u najboljem izdanju.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +2

Olivia Palermo rođena je u znaku Riba 28. veljače 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!