ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Vladavina Djevice nagrađuje praktičnost i dobru organizaciju

20.08.2022 u 07:48

Bionic
Reading

Astrološko razdoblje Djevice ove godine počinje 23. kolovoza u 2:36 sati, unoseći svoju specifičnu vibraciju u zodijački kalendar

S obzirom na osobine koje krase Djevicu savršeno je prikladno da njeno razdoblje obuhvaća kraj ljeta, povratak s odmora i početke nove školske godine i radne sezone.

Budući da je smisao ovog znaka izvlačenje maksimuma iz raspoloživih resursa, tijekom njegove vladavine vaš će se fokus prebaciti na efikasnost, praktičnost, urednost i odgovornost. 

Imat ćete više entuzijazma za svakodnevne zadatke kao što su planiranje, čišćenje, raskrčivanje, preslagivanje, priprema odjeće za svježije dane i slično. Nastojat ćete precizno organizirati svoju svakodnevicu i uklopiti u raspored zdrave navike i pohađanje tečaja s područja vašeg interesa. Briga za točnost, simetriju i detalje nekima će prerasti u opsesiju i uvesti ih u stanje anksioznosti.

Označite u kalendaru subotu 27. kolovoza, kad Sunce i Mjesec, združeni na istom stupnju Djevice, formiraju mladi mjesec. To će biti idealan trenutak za određivanje srednjoročnih ciljeva na bilo kojem planu, a naročito zdravlja i blagostanja. Velik izazov cijelom zodijaku predstoji u petak 9. rujna, kad Djevičin vladajući planet Merkur prelazi u retrogradnu kretnju, koja će trajati do 1.  listopada. Dobri stari retrogradni Merkur povoljan je za dovršavanje poslova, odbacivanje suvišnih predmeta, odustajanje od neprovedivih projekata i razvrgavanje jalovih odnosa.

Vladavina Djevice povoljna je za Bikove, Jarce, Rakove, Škorpione i same Djevice. Njihovi će planovi biti realniji, a dnevne aktivnosti bolje organizirane i usklađene. Blizanci, Strijelci i Ribe bit će napetiji, nestrpljiviji i manje uspješni u određivanju prioriteta.

Bit će skloni pogrešno procijeniti značaj detalja pa će se povremeno zadubiti u sporedne, a previdjeti bitne.