PARTY ŠTIKLE

Podignut će stajling u trenu: Hrvatice su poludjele za ovim efektnim Zarinim cipelama od 300 kuna

10.12.2019 u 12:22

Bionic
Reading

Nakon što je popularni španjolski high street div Zara objavio svoju novogodišnju kolekciju cipela, Instagramom se poput epidemije proširio model štikli koji je u rekordnom vremenu osvojio srca trendseterica diljem svijeta, a efektnim cipelama nisu mogle odoljeti ni brojne Hrvatice

U moru raznoraznih modela party štikli koje nagovještaju blagdansku sezonu na površinu je izronio jedan koji je za kratko vrijeme osvojio srca brojnih modnih blogerica, instagramuša i općenito zaljubljenica u modu.

Jednim dijelom za to je zaslužna cijena, obzirom da se ove Zarine štiklice prodaju po cijeni od svega 300 kuna, a drugi razlog je taj što su toliko upečatljive i originalne da im je uistinu teško odoljeti.

Riječ je od dvobojnim cipelama s visokom potpeticom i metaliziranim porubima koje će u trenu podignuti baš svaki stajling. Zahvaljujući crno-zlatnoj kombinaciji boja koja osigurava dozu elegancije i glamura, ove su cipele idealan dodatak svakom večernjem stajlingu, a pogotovo za svečane prilike i blagdanske partyje koji iščekujemo u narednim danima.

Ovim popularnim cipelama nije odoljela ni RTL-ova voditeljica Marijana Batinić koja je ih je nosila u finalu showa 'Život na vagi', u kombinaciji s elegantnim dvobojnim odijelom s potpisom domaćeg modnog dvojca eNVy room, u kojem smo nedavno imali prilike vidjeti i pjevačicu Jelenu Rozgu.

Za Zarinim štiklicama pomamila se i HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja se njima nedavno pohvalila na Instagramu. Plavokosa voditeljica je efektnim štiklama začinila crne hlače visokog struka i bijelu bluzu s jednim rukavom, koje nose potpis domaćeg brenda A'marie.