EROTSKI UDAR

Vjerujete li u magnetsku privlačnost?

  • Autor: Stribor Kevi
  • Zadnja izmjena 07.05.2010 09:08
  • Objavljeno 07.05.2010 u 09:08
par ljubav poljubac

par ljubav poljubac

Izvor: Corbis / Autor: Ada Summer

Elektrone i protone, sunca i planete privlače i odbijaju moćne sile. Neki nas ljudi odbijaju na prvi pogled, a neki nas neodoljivo privlače. Erotsku silu ne smijemo ignorirati

Više od stotinu milijuna neurona ugradila je evolucija u naše trbuhe sa zadaćom da nam pomažu pri donošenju odluka u novim i nepredvidljivim situacijama. To je ono škakljanje i vibriranje koje osjećate kada se nađete u blizini neke nove osobe, kada vas pogleda, kada vam se obrati. To je ono uzbuđenje koje vam pokušava reći nešto, a vi često ne poslušate. Već dugo se taj mehanizam naziva intuicijom.

Corbis

Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Corbis

Nekad je dovoljno samo pogledati nekoga

Intuicija pomaže u mnogim slučajevima - pri kupovini automobila, pri donošenju poslovnih odluka, pri procjeni ljudi. U erotski nabijenim situacijama, intuicija je prvi korak do ljubavi na prvi pogled. U najsretnijem slučaju, ona upozna njega i oboje zatitraju. U najnesretnijem slučaju, oboje ili jedno od njih odluče ignorirati poruke koje im šalju njihova tijela i nikada se više ne vide.

Takvu razmjenu vibracija možemo nazvati erotskim magnetizmom. Dva suprotno erotski nabijena pola slučajno se sudare. Iskre frcaju. Trnci jure kožom. Posebno su uporni na onim tajnim, slatkim mjestima. Ne događa se to baš često. Kada smo mladi, možda malo češće. Kako starimo, jako rijetko. Neke od nas nikada nitko ne potakne na takve blage strujne erotske udare.

Stoga je strašno važno ne ignorirati takve neobične pojave. Nekad je dovoljno samo pogledati nekoga. Nekad se slučajno okrznete u gužvi. Ili dodirnete vršcima prstiju pružajući neku stvar. Ponekad je dovoljno vidjeti neku fotografiju. Ne mislim pritom na Angelinu Jolie ili Gerarda Butlera.

Neku fotografiju koju vam pokazuje poznanik s neke fešte. Tamo negdje, u pozadini, nalazi se i ta osoba. Možda će u tom trenutku vaš racionalni dio pokušati reći nešto suprotno. Nije vrijeme, žurim na posao, već dulje mi se sviđa netko drugi. Pokušajte ga zanemariti. Jer tko zna kada će vam se ponovno dogoditi neki novi erotski udar. Možda nikada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi