SIMONE BILES

Iznenadit će vas koliko je poznata sportašica platila svoju vjenčanicu

24.04.2023 u 22:28

Bionic
Reading

Simone Biles, 26-godišnja američka gimnastičarka, izgovorila je ovoga vikenda sudbonosno 'da', a za taj je svečani dan odabrala haljinu koja je koštala oko 107 eura

Olimpijka Simone Biles je izgledala prelijepo u romantičnoj vjenčanici koja je istaknula njezino isklesano tijelo, a zgodna mladenka za People je otkrila kako je svoju vjenčanicu za vjenčanje kod matičara nabavila tjedan dana prije i to - online!

Za bijelu haljinu jednostavnog stila s prekriženim naramenicama i volanima, 26-godišnjakinja nije puno potrošila - svega 119 dolara, odnosno oko 107 eura!

  • +2
Simone Biles Izvor: EPA / Autor: Ken Cedeno / POOL

Uspješna sportašica udala se za igrača američkog nogometa Jonathana Owensa na intimnom vjenčanju u Teksasu, a poznati par izmijenio je službeno zavjete budući da ih za nekoliko tjedana čeka vjenčanje na lokaciji izvan SAD-a koju nisu željeli otkriti.

Gimnastičarka je na Instagramu otkrila da su ona i zvijezda Houston Texansa u subotu izmijenili zavjete u Houstonu, uz niz fotografija sa ceremonije. U nedjelju je pak na svom Instagram Storyju odgovorala na pitanja o vjenčanju koja su joj postavili pratitelji.

Biles je tako otkrila da je vjenčanica naručena isti tjedan uključujući haljinu, cipele, buket i prstenje - za koje je rekla da je kupljeno na Amazonu. Sportašica je ispričala i da su njezine vjenčane cipele također kupljene na Amazonu, ali je objasnila i da nisu bile nimalo udobne pa ih je zamijenila za par s potpisom Pretty Little Thing za fotografiranje na krovu koje je uslijedilo nakon razmjene zavjeta. Nije pretjerivala ni s make upom ni frizurom, a vjenčani stajling zaokružila je i decentnim nakitom.

'Morali smo se vjenčati 'legalno' u SAD-u - budući da će naše vjenčanje biti destinacijsko vjenčanje', napisala je na svom Instagram Storyju, odgovarajući na pitanje hoće li biti još jedno vjenčanje te je otkrila i da će se to drugo vjenčanje za oko 140 gostiju održati za nekoliko tjedana.

'Boja vjenčanja je šampanjac, zlatna i bijela', otkrila je fanovima te dodala kako će promijeniti čak četiri haljine.

Osim toga, njezin Owens imat će sedam kumova, dok će ona imati osam djeveruša!

Inače, mladenci su se upoznali na aplikaciji za spojeve Raya u ožujku 2020., a Biles je napravila prvi korak prema NFL zvijezdi koji je iskreno priznao da nije znao tko je ona prije nego što su se upoznali.

U veljači 2022. Owens je kleknuo pred Simone u Houstonu i malo više od godinu dana službeno su razmijenili zavjete.