TOTALNO CHIC

Visoke čizme i lepršava haljina odlično funkcioniraju i kad imate više od 50

08.11.2023 u 17:39

Bionic
Reading

Pilar De Arce jedna je od najpopularnijih pedeset plus modnih influencerica jer je zahvaljujući svojim maštovitim kombinacijama stekla brojne obožavatelje

Svakim svojim lookom Pilar dokazuje da odličan modni stil ni najmanje ne ovisi o nečijoj dobi.

Kreativna influencerica iz San Sebastiana uvijek je spremna na zanimljive modne iskorake i rado krši uvriježena pravila za zrelije dame.

Ponovno je svoje brojne obožavatelje počastila cool stajlingom koji bi svaka fashionistica rado isprobala ove jeseni jer je uspješno spojila dva komada koji su ove sezone apsolutni hit.

Damske čizme na visoku petu u efektnoj nijansi spojila je s upečatljivom haljinom razigranog uzorka te tako kreirala nezaboravan outfit.

  • +35
Visoke čizme iz Zare, Manga i H&M-a Izvor: Profimedia / Autor: Pietro Recchia / Zuma Press / Profimedia

Ovakvi su modeli čizama ove sezone iznimno popularni pa ako tragate za osvježenjem garderobe, nećete pogriješiti izaberete li varijante kakve smo već vidjeli na nogama mnogih poznatih zaljubljenica u modu, poput npr. Naomi Watts, Emily Ratajkowski, Taylor Swift, kraljice Letizije...

IZGLEDA SJAJNO

Sjajan stajling kraljice Letizije: Efektna haljina i upečatljive čizme savršen su spoj

Pogledaj galeriju

Nije nikakvo čudo to što je modni svijet poludio za njima jer su klasične i nosive uz sve, bez obzira na stil. Odlično izgledaju, osobito u kombinacijama s popularnim suknjama ili haljinama, pa ih možete nositi u brojnim prigodama, od poslovnih do večernjih.

Stajling bez greške vitka brineta zaokružila je svojim omiljenim modnim detaljem - sunčanim naočalama, velikim naušnicama ringovima i zanimljivom ljubičastom torbom s resicama.