STIL BEZ GREŠKE

Princeza Mary briljirala stajlingom s potpisom brenda poznatog po pristupačnim cijenama

08.11.2023 u 12:36

  • +11

Princeza Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Danska princeza Mary, supruga prijestolonasljednika princa Frederika, za posjet Gliptoteci Ny Carlsberg u Kopenhagenu, u društvu španjolskog kralja i kraljice, odabrala je upečatljiv look za koji je dobila samo brojne pohvale

Elegantni look nadahnut modnim stilom 50-ih odlično je pristajao markantnoj princezi, inače rođenoj Australki.

Posegnula je za ovu priliku za jednim od svojih omiljenih odjevnih predmeta: suknjom koja je prije bila haljina, a ovaj upečatljiv modni komad je kao stvoren za princezu Mary jer ona s puno stila spaja dizajnersku odjeću s onom svima pristupačnih brendova.

Oduševila je tako sve svojim chic stajlingom kombinirajući efektan crni top u Bardot stilu, koji joj je otkrio ramena, s retro suknjom načinjenom od raskošne zelene brokatne tkanine s plavim i srebrnim cvjetnim motivima.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: HANNE JUUL/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY /Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zanimljivo je da je ta suknja zapravo dio H&M-ove haljine, prerađene i transformirane u posve nov odjevni predmet. Danska princeza već ju je nosila u brojnim drugim prigodama, primjerice na dodjeli Crown Prince Couple's Awards 2021. godine.

BUDUĆA DANSKA KRALJICA

Odličan stajling lijepe princeze: Bluza može biti efektnija i od najljepše haljine

Pogledaj galeriju

I Mary od Danske je, baš kao i kraljica Španjolske, kombinirala svoj outfit s crnim cipelama na vrlo visoku petu s prozirnim PVC detaljima, s tim da njezine imaju potpis Gianvita Rossija.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Ovu sjajnu modnu kombinaciju vješto je podignula šljokičastim clutchem i raskošnim nakitom, poput efektnih naušnica draguljarske kuće Ole Lynggaard Copenhagen od bijelog zlata s cvjetnim dizajnom i umetnutim dijamantima, a pričvršćene su za uho, simulirajući oblik slušalice. Točka na 'i' ovog looka bili su nenametljiv make up i ženstvena punđa.