PRODALA GRAND PRODUKCIJU

Višemilijunska zarada Lepe Brene

21.02.2014 u 13:37

Bionic
Reading

U jeku nagađanja u vezi s tim koliko je milijuna zaradila prodajom pedeset i jedan posto glazbene Grand produkcije, Lepa Brena sretna je zbog spektakla koji je doživjela u Novom Sadu

Srpski mediji već danima računaju koliko su ona i direktor kuće Grad produkcije Saša Popović zaradili prodajom većinskih dionica - nagađaju da je riječ između 15 milijuna i 55 milijuna eura - no Lepa Brena je i dalje koncentrirana na posao te uživa u trijumfu koji je doživjela u Novom Sadu.


'Nikada se nemam vremena previše prepustiti emocijama, ali kad je riječ o mojoj karijeri, Novi Sad mi mnogo znači. U nekim ključnim trenucima pružio mi je gostoprimstvo i duševni mir. Od silnih obaveza oko generalne probe i sređivanja za koncert, nisam stigla aktivirati uspomene na period kada sam živjela u hotelu Park. Pred nastup, dok mi uređuju frizuru i šminkaju me, volim da šutim ili da na određeni način meditiram. Tek kada se završe neke krupne obaveze, popusti mi koncentracija i dogodi se da me tokom koncerta obuzme trema. Na trenutke imala sam osjećaj da ću se rastočiti od emocija i užitka pred vjernim obožavateljima. Shvatila sam kako svakom od nas treba mnogo truda, ljubavi i uložene energije da bi nam ljudi to vratili na adekvatan način', rekla je Lepa Brena za Story.rs.