TRAJE CIJELI DAN

Viralni hit: Svi su oduševljeni ovim ružem i ne prestaju ga hvaliti

11.02.2021 u 11:46

Bionic
Reading

Osim po smješnim videima i plesnim izazovima, Tik Tok postaje sve popularniji izvor korisnih savjeta koji uvijek dobro dođu zaljubljenicama u make up proizvode bez kojih ne možemo

Nakon što su svi poludjeli za neobičnim naljepnicama-tetovažama za obrve koje su testirale djevojke i žene na TikToku, stiže još jedan novi viralni hit.

Riječ je o ružu o kojem svi bruje, nije pretjerano skup (cijena je 11 eura, oko 83 kune), traje cijeli dan i ne isušuje usne.

Ako ste i vi vječito u potrazi za kvalitetnim i povoljnim kozmetičkim proizvodima koji vas neće nikad iznevjeriti, onda ćete biti oduševljeni ovim genijalnim ružem NYX Professional Makeup koji ima još jednu sjajnu karakteristiku: vodootporan je.

Kako bi ispitale njegovu pouzdanost, vlasnice ovoga ruža koji dolazi u bogatoj paleti nijansi isprobale su ga u mnogim uvjetima: jedna je beauty influencerica jela s našminkanim usnama, a druga je poljubila ruku dok su joj je na usnama bio NYX ruž - i nije je skinuo!

Ako ste se već zainteresirali za ovaj ruž, svidjet će vam se vijest kako možete birati čak između 24 različite nijanse Shine Loud ruža, a proizvođač tvrdi kako se na usnama zadržava čak 16 sati.

Inače, novi hit proizvod s TikToka sastoji se zapravo od dva proizvoda. Prvo se nanosi boja, a nakon 90 sekundi dodaje se sjajni završetak.