ISKRENO O SVEMU

Victoria Beckham o novim standardima ljepote: 'Biti mršav je tako staromodno, današnje žene žele imati i obline'

17.05.2022 u 15:30

Bionic
Reading

Victoria Beckham (48), uspješna britanska dizajnerica raspričala se u novom broju Luxe Issue časopisa Grazia o standardima ljepote koji su se vidno promijenili.

Mršavost je, kaže, ona stvar prošlosti jer suvremene žene cijene obline te žele imati i grudi i stražnjicu. Victoria sad inzistira da je želja biti mršava 'staromodni stav', nakon što je veći dio svoje mladosti provela održavajući svoju dobro poznatu vitku liniju.

Uvjerena je da je sadašnji stav žena s oblinama oslobađajući i inspirirajući za sve, pa i za mlade djevojke.

Što se tiče njezine linije, otkrila je i da je počela dizati utege sa svojim suprugom Davidom, iako je to u prošlosti nastojala izbjegavati.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Oduvijek sam se pomalo bojala utega, ali ispostavilo se da ih zapravo volim. Imam čak i one posebne rukavice koje moram nositi! Dobro je promijeniti stvari i promijeniti rutinu vježbanja. Sada imam puno više mišićnog tonusa', rekla je nekadašnja Posh Spice.

U tom je intervjuu otkrila i da je njezina najnovija VB Body linija - s uskim haljinama od pletiva zapravo dizajnirana zbog žena s oblinama.

'Svaka žena želi lijepo naglasiti donji dio tijela i obline. A za to vam treba jako usko pletivo koje vas stisne u struku i drži sve na svim pravim mjestima. U Miamiju možete često vidjeti žene s oblinama u smjelim kreacijama i izgledaju fantastično. One s nevjerojatnim samopouzdanjem pokazuju svoja tijela. Smatram da je njihov stav i stil stvarno oslobađajući. A i kao majci mi se svidjela činjenica da je moja kćer Harper uvijek u blizini žena koje su vole svoje obline i uživaju u tome kako izgledaju', rekla je bivša članica Spice Girls dodajući i da njezin suprug voli kreacije koje slave obline.

'Iako se odijevam za sebe, sviđa mi se i činjenica da me David voli u ovakvim haljinama. Da, muškarci vole odjeću koja naglašava i obline', rekla je Victoria koja je sa slavnim bivšim nogometašem već 22 godine u braku.