RAZUMNO I PRAGMATIČNO DOBA

Venera je ušla u Jarca, a to najviše odgovara Bikovima, Djevicama, ali i Škorpionima te Ribama

09.02.2019 u 07:51

Bionic
Reading

Venera je ušla u Jarca 4. veljače i u njemu će boraviti točno do kraja mjeseca. Taj će astrološki događaj ponajviše obradovati zemljanu trojku Jarca, Bika i Djevicu, a mnogo razloga za zadovoljstvo pružit će i Škorpionima i Ribama

S druge strane, Ovnovi, Rakovi i Vage trebali bi se kloniti prenemaganja i razmetanja te se suzdržati nepotrebnih sukoba koji bi ih udaljili od partnera.

Koliko bi veza koštala?

Iako se Venera kao planet uživanja, ljepote i ljubavi ne osjeća najugodnije u Jarcu, neke se povoljne stvari ipak mogu izroditi iz njenog boravka u ovom krutom i suzdržanom znaku. Ovo je vrijeme u kojemu doživljavamo radost pri organiziranju, odstranjivanju suvišnog, ostvarivanju zacrtanih ciljeva i uvođenju discipline u život.

Kada je riječ o ljubavnim vezama, Venera u Jarcu razumnija je i pragmatičnija nego kad se nađe u drugim znakovima. Novi odnosi neće biti obilježeni dubokom romantikom, nego brigom o ekonomskim stranama veze i društvenim statusom vašeg odabranika. Iako bi se oni koju čeznu za nježnošću i romantikom mogli zbog toga osjetiti prikraćenima, ovakav stav sposoban je osigurati podlogu za stabilnu i čvrstu vezu.

Zemljani Jarac znak je koji teži za organizacijom, čišćenjem i pospremanjem pa je ovo razdoblje povoljno za upotrebu i recikliranje starih materijala. Mogli biste se ponovno početi baviti starim, nedovršenim poslom, a izgledan je i povratak tradicionalnijem načinu poslovanja. Pogodno je vrijeme za kreativan rad koji se temelji na strukturi i preciznosti, primjerice za izradu lončanica, kiparstvo i arhitekturu.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia