UZBUDLJIVO RAZDOBLJE

Venera je u Ovnu, a dobrobiti će osjetiti Ovnovi, Lavovi i Strijelci, ali ne i ovi znakovi

06.04.2024 u 07:29

Bionic
Reading

Venera će prolaziti kroz znak Ovna od 5. do 29. travnja, razbuktavajući ljubavne strasti. Venerin tranzit odvija se točno usred sezone pomrčina, kad će u Ovnu biti i retrogradni Merkur

Boravak romantične Venere u vatrenom i koleričnom znaku bit će intenzivno, uzbudljivo, a često i izazovno razdoblje. Ovaj tranzit donosi porast energije i odlučnosti da slijedite svoje želje.

Pogledaj detaljni horoskop

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je povezan sa spontanošću i žudnjom za životom. Kad je planet romantike, ljubavi, estetike i uživanja u tom neovisnom znaku, osjećate potrebu za ugađanjem svojim potrebama i željama. Ovaj vas tranzit potiče da riskirate i budete hrabriji u šarmiranju osobe koja vam ubrzava puls. Stoga će iduća tri tjedna biti sjajno vrijeme za zaljubljivanje i početke novih veza.

Vaš će se pristup intimnim vezama promijeniti. Željet ćete više akcije, istraživanja i eksperimentiranja. Budući da je Ovan nagao i sebičan, izgledan je i porast prepirki među partnerima. Važno je da se suzdržite od iskazivanja ljutnje i prkosa. Iskreno razgovarajte o svemu, pa i o neugodnim temama.

  • +6
IRINA SHAYK JE JARAC, ROĐENA JE 6. SIJEČNJA 1986. Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Venera u ovom silovitom znaku ulijeva samopouzdanje, hrabrost i osjećaj da možete pobijediti svijet, a odražava se i na vaš odnos prema novcu. U ovom razdoblju možete češće no inače trošiti nepromišljeno i iznad mogućnosti. Ne posežite za štednjom osim u slučaju nužde.

  • +3
EMILY BLUNT JE RIBA, ROĐENA JE 23. VELJAČE 1983. Izvor: Profimedia / Autor: SUZANNE CORDEIRO / AFP / PROFIMEDIA

Tijekom ovog razdoblja postoji mogućnost obnove starih odnosa i pomirenja s bivšim partnerom, ali biste također mogli ojačati aktualne veze. Čišćenje zaostale energije koja vas je opterećivala bit će pozitivno iskustvo za Ovnove, Lavove i Strijelce, a dobrobit će osjetiti i Blizanci i Vodenjaci. S druge strane, Rakovi, Vage i Jarci češće će nailaziti na prepreke i zamke. Bit će preintenzivni za neke partnere i simpatije pa će ovi uzmicati i pružati otpor.

  • +6
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / imago stock&people / Profimedia