BRANDON MAXWELL

Velikodušna gesta slavnog dizajnera vrijedna divljenja: Mladenkama kojima je koronavirus uništio planove poklonit će svoje vjenčanice

25.03.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Američki dizajner Brandon Maxwell odlučio je odabrati tri mladenke koje su zbog pandemije koronavirusa morale otkazati svoj najvažniji dan. Maxwell će im pokloniti svoje skupocjene vjenčanice u kojima će zablistati na oltaru jednom kada se svijet izbori s virusom te se njihovi životi vrate u normalu

Virus COVID-19 odnio je brojne ljudske živote i prisilio nas da odgodimo planove i zatvorimo se u svoje domove. Mnogi su zbog koronavirusa morali odgoditi i svoj najvažniji dan - vjenčanje. Ovo je najviše pogodilo mladenke koje o tom danu sanjaju cijeli svoj život. Tu u pomoć uskače američki dizajner Brandon Maxwell koji je svojom velikodušnom mnoge ganuo.

35-godišnji dizajner je najavio kako će mladenkama čija su vjenčanja odgođena pokloniti svoje vjenčanice kao znak pažnje u ovim teškim vremenima.

Omiljeni dizajner Lady Gage i član žirija američkog reality showa 'Project Runway' obećao je kako će tri njegove vjenčanice stići u ruke potrebitim mladenkama, zamolivši svoje pratitelje da podijele njegovu objavu i detalje vjenčanja na Instagramu.

'Kao tvrtka koja je imala sreću biti mali dio toliko posebnih dana u životima mladenaca, shvaćamo da su trenutna kriza i njezine ekonomske posljedice vjerojatno pogodile mnoge od vas. U vrijeme tame moramo gledati prema svjetlu i vjerujemo da je važno održati optimističan duh', rekao je Maxwell.

Slavni dizajner je nedavno najavio i kako on i njegov tim rade na proizvodnji zaštitne opreme kao što su kirurške maske, rukavice i liječničke kute.

Maxwell je jedan od nekoliko dizajnera koji je obećao da će pomoći u 'peglanju' negativnih posljedica koronavirusa. Grupacija LVMH počela je s proizvodnjom dezinfekcijskih sredstava za ruke za medicinare, dok su Miuccia Prada i Christian Siriano donirali sredstva za pomoć u borbi protiv virusa.