NOVI SMJER

Sigurna zarada u vrijeme korone: Sestra slavne Amal Clooney pronašla način kako spasiti dizajnerski posao

16.03.2020 u 19:06

Bionic
Reading

Poput nekolicine velikih modnih brendova, neki manji dizajneri okrenuli su se osmišljavanju i izradi zaštitnih maskica koje služe kao preventivna zaštita od koronavirusa. Jedna od takvih je Tala Alamuddin Le Tallec, starija sestra Amal Clooney

Tala Alamuddin Le Tallec, starija sestra odvjetnice Amal Clooney iznenadila je svoje obožavatelje i kupce kada je prije nekoliko dana u svoju standardnu ponudu dizajnerskog brenda uvrstila novi asortiman Le Masque- zaštitnih maskica za lice.

Po cijeni od 25 funti (oko 200 kuna) dostupne su razne veličine, oblici i uzorci maskica, a najpopularnije su čini se od traper materijala i one životinjskog uzorka.

Sestra supruge Georgea Clooneyja živi i radi u Singapuru, a svoj brend Totally Tala pokrenula je prije tri godine.

‘U našem nepredvidivom svijetu, gdje je borba s raznim elementima svakodnevna briga, opremili smo vas Le Masqueom, posebno dizajniranom maskom za lice koja nudi udobnost sa šarmom. Dio prihoda od Le Masque bit će doniran singapurskom Crvenom križu u znak podrške onima koji su pogođeni ovim virusom', stoji u objavi dizajnerske radnje.

Tala Alamuddin kupce moli na odgovornost i potiče svijest o odgovornijem ponašanju prilikom izlaska u javnost u doba koronavirusa.