PREVRTLJIVI MODNI TRENDOVI

Velike torbe polako ali sigurno osvajaju trendseterice, a one su već prošetale svoje omiljene modele

30.12.2019 u 13:31

Bionic
Reading

Mini i mikro torbice kakve su vladale modnom scenom zadnjih nekoliko sezona savršen su odabir za ljetne stajlinge, no hladniji mjeseci ipak zahtijevaju i 'dodatnu opremu' koju možete potrpati jedino u velike torbe. A upravo su velike torbe ove sezone postale još veće, pa zapravo govorimo o predimenzioniranim modelima u koje stane sve što vam treba

O povratku velikih torbi već smo pisali, a da je trend zaživio i na gradskim ulicama najbolji su dokaz poznate inflencerice i trendseterice koje su zimu dočekale spremne - opremljene novim hit modelima.

Modeli u vječnim tamni nijansama poput crne, maslinaste ili smeđe najbolji su izbor jer se lako uklapaju u svaki outfit, a opet će postići onaj željeni wow efekt jer pozornost privlače svojim dimenzijama.

  • +6
Velike torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nije ni čudo da su se nametnule kao novi trend ove sezone jer osim što lakoćom podižu stajlinge, ne smijemo zanemariti ni njihovu praktičnu stranu - u njih možemo ubaciti sve što mislimo da će nam zatrebati i pretvoriti se u trenu modernu verziju Sport Billyja s trendovskim 'super-sakom'. No pripazite da ne pretjerate sa svim potrebnim i nepotrebnim stvarima koje ćete pobacati u njih da ne biste dobili ogroman uteg na ramenu i bolove u leđima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

👋🏼👋🏼 Photo @collagevintage2

Objavu dijeli Jeanette (@_jeanettemadsen_)

A kako nositi predimenzioniranu torbu? To najbolje znaju svjetske trendesterice poput Chloé Harrouche, Pernille Teisbaek, Camille Charrière i Jeanette Friis Madsen, koje su ih savšeno uklopile u svoje uvijek besprijekorne stajlinge.