STANIJA:

Veličina je bitna! Ne privlače me neobdareni muškarci

15.12.2012 u 15:12

Bionic
Reading

Srpska starleta Stanija Dobrojević u intervjuu s talijanskom novinarkom Giovannom Palmieri, poznatom po smjelim pitanjima i vrućim temama, raspričala se o seksu te otkrila niz škakljivih detalja

Stanija je nedavno gostovala u beogradskom izdanju emisije 'Sex Education Show' koju vodi talijanska novinarka Giovanna Palmieri, i tom prilikom je otkrila da je za nju veličina penisa najbitnija te da je muškarci koji nisu obdareni jednostavno ne zanimaju, piše srpski Telegraf. 'Sigurno ne bih dugo ostala u vezi s dečkom kome je 'mali'. Zašto da budem s osobom koja me ne može zadovoljiti? Cilj seksa je nezaboravan osjećaj, a ako tu nešto nedostaje, u kakvom osjećaju da uživam?', rekla je starleta te dodala da, osim što veličinu smatra presudnom za vrhunski orgazam, ima još jedan razlog zašto izbjegava neobdarene muškarce.

'Zamislite da neobdarenost prijeđe na sina, a obično se nasljeđuju takve fizičke osobine? Ne bih si to mogla oprostiti, zato prednost dajem isključivo muškarcima koji imaju što pokazati', zaključila je Stanija.