A NI VEDRANA

Vedran Ćorluka ne tuguje zbog prekida veze

14.12.2011 u 10:13

Bionic
Reading

Čini se da su Vedran Ćorluka i Vedrana Linardić uspjeli završiti svoj ljubavni odnos bez ružnih trzavica, pa su bez pretjeranoga tugovanja oboje nastavili sa svojim životima

Iako ga nakon prekida s Vedranom Linardić vežu uz mnoge dame, zgodni nogometaš Vedran Ćorluka slobodan je kao ptičica. Budući da je protekloga vikenda viđen u društvu Petre Kapor, glumice u 'Larinom izboru', te zgodne Amande Arelić, ponovno se počelo nagađati o njegovom ljubavnom statusu.

No, zgodni nogometaš sve je to demantirao za Story: 'Bio sam u velikom društvu s prijateljima i to je sve, nema se tu što komentirati.' Sudeći prema njegovu aktivnom društvenom životu za vrijeme boravka u Zagrebu, Ćorluka ne tuguje previše zbog prekida s Vedranom Linardić.

Tuge nema ni kod zgodne manekenke koja posljednjih dana radi punom parom, pa je tako protekloga vikenda nosila čak dvije modne revije. Ni na ljubavnom području nema problema jer se Vedrana navodno vratila bivšem dečku, crnogorskom nogometašu Radomiru Đaloviću. Čini se da je ljubavna romansa između Vedrane i Vedrana završila bez imalo gorčine koja se zna javiti na kraju ljubavne veze.