MLAĐAK U BLIZANCIMA

Večerašnji 'super' Mjesec najviše će obradovati Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe

13.06.2018 u 06:25

Bionic
Reading

U srijedu 13. lipnja predstoji mladi Mjesec u Blizancima. Mlađak usred vladavine Blizanaca najjače će utjecati na ljude rođene u drugoj dekadi Blizanaca, Djevice, Strijelca i Riba, a u priličnoj mjeri i na ostale znakove

Budući da označava kraj jednog i početak drugog 28-dnevnog ciklusa, mladi Mjesec potiče na nove početke i raskid sa starim navikama, obrascima ponašanja, uvjerenjima, zacrtanim stazama i projektima koji nam umjesto napretka donose stagnaciju ili nazadovanje.

Zahvaljujući povoljnom utjecaju borbenog, na akciju uvijek spremnog Marsa, ovogodišnji mladi Mjesec u Blizancima donosi val svježe energije. Buđenje poduzetnog duha pruža dodatni poticaj za okretanje nove stranice na životnim područjima na kojima je to potrebno, obećavajući dugoročni uspjeh na tom putu.

U prva dva tjedna novog Mjesečevog ciklusa krenite u provođenje odluka koje donesete i ostvarenje zamisli koje su vam pale na um tijekom njegova izravnog djelovanja ili u nekoliko sljedećih dana.

S obzirom na to da vladavina Blizanaca dodatno potiče sklonost promjenama, ovo je uistinu odličan trenutak za činjenje zaokreta kojima težite, pri čemu imajte na umu da ovakav položaj mlađaka naglašava važnost komunikacije na putu do željenih ciljeva.

Unaprijedite li svoju sposobnost slušanja i uvažavanja tuđeg mišljenja, a obuzdate potrebu za nametanjem svojih unaprijed zacrtanih stavova, nećete samo doznati korisne podatke koji će vam olakšati ostvarenje vlastitih nauma, već i steći dragocjene saveznike.

Dobra informiranost višestruko će vam se isplatiti, kao i širenje mreže kontakata. Odličan je trenutak i da poradite na svom tjelesnom stanju i formi, bilo da odlučite započeti dijetu, počnete redovno vježbati, pređete na zdraviju prehranu ili odbacite poroke poput pušenja. Imat ćete i volje i ustrajnosti za to. Bit ćete zadovoljni rezultatima odlučite li promijeniti frizuru ili otići na kozmetički tretman.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia