IVAN HERCEG:

'Važno mi je u ponoć poljubiti dragu osobu'

30.12.2011 u 08:41

Bionic
Reading

Zvijezde 'Larinog izbora' Doris Pinčić i Ivan Herceg otkrili su kako su dočekali Božić, što su poželjeli u Novoj, a Doris je priznala kako još uvijek piše pisma Djedu Mrazu

Zvijezda koja je obilježila proteklu godinu, mlada glumica Doris Pinčić, Božić je provela u krugu obitelji gdje je mama pekla fritule, a tata bio zadužen za bakalar, ali zato će Novu dočekati na tulumu. 'Bit će to zabavni ženski izlazak s prijateljicama', rekla je Doris za Večernjakov prilog E, te dodala kako joj Nova godina stvara pritisak jer joj svaki izlazak može biti kao doček.

Otkrila je i smatra li da za Novu treba nositi crveno donje rublje. 'Nisam praznovjerna, ali crveno rublje jest lijepo, pa se možda i ove godine nađe ispod moje odjeće.' S tim se složio i Ivan Herceg. 'Ni ja nisam praznovjeran, ali mi je stalo do jednog drugog običaja, kad otkuca ponoć, kažu da moraš poljubiti sebi jako dragu osobu, to mi je nekako bitnije. A crvena boja nije naodmet, je l' da?', rekao je popularni glumac i obožavateljima serije ponešto poželio u 2012. godini.

'Strpljivo pričekajte Larinu odluku i nadam se da će Lara na kraju shvatiti koliko je Jakov voli i izabrati njega', rekao je Ivan.

Doris je otkrila kako još uvijek ne dopušta da iz nje nestane ono djetinje. 'Oduvijek sam pisala pisma Djedu Mrazu, a radim to i danas. Jednostavno ne želim priznati da on ne postoji', priznala je lijepa glumica.