brz i Jedinstven način gradnje

Vaša kuća iz snova useljiva u 90 dana

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Trex living sytems

Možete li zamisliti kuću iz snova koja je useljiva za 90 dana? Potpuno nova, moderno opremljena, energetskog certifikata "A"? Kuća koju možete i preseliti na drugu lokaciju u istom danu? Trex Living System je rješenje!

Nakon tri godine razvoja napravljen je prvi potpuno opremljeni prototip koji oduševljava svakog posjetitelja. Sastoji se od dva modula, svaki ima 6 puta 2 i pol metara, kad se spoji daje površinu od 30 metara kvadratnih. Jedinstven je to način gradnje koji još ne postoji na tržištu. Trex kuća se naručuje po modulima koji se spajaju i tako čine kuću koja je uvijek promjenjiva. Kad vam zatreba još jedna soba, jednostavno je možete naručiti i dodati na svoju postojeću Trex kuću. Skupi i dugotrajni građevinski radovi stvar su prošlosti! Trex kuće se isporučuju po principu “ključ u ruke” što znači da nema dodatnih troškova uređenja već je sve u cijeni. Energetski razred “A”, najbolji materijali koji se koriste u izradi, sve nam to potvrđuje da je kuća stvorena za život, ne samo ljetovanje.

Činjenica koja je oduševila sve posjetitelje je efikasnost i brza montaža. Gotovo je nemoguće zamisliti da se modularna kuća ovakvog tipa može izmontirati u potpunosti u pola sata.

Kuća kako se brzo montira, tako je brza i njezina demontaža. Spajanje ovog konkretnog prototipa od dolaska kamiona sa svim potrebnim dijelovima trajala je pola sata. "Moguće je to upravo iz razloga jer smo tri godine radili na tome i tako stvorili svjetski jedinstven sustav gradnje", rekao je voditelj prodaje Edvin Horvat.

Cijeli proces transporta i montaže prototipa Trex kuće možete pogledati u videu:

TREX Living System | World's First Affordable Modular Home

Autor: TREX Living System

KONTAKT

Besplatni tel. 0800 9158

Mail: info@trex-systems.com

www.trex-systems.com

https://www.facebook.com/trexlivingsystem/

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!