KAKAV SEKS VOLITE?

Vaša intimna frizura otkriva kakvi ste u krevetu

04.07.2013 u 06:28

Bionic
Reading

Znate li što vaša intimna frizura govori o vašim seksualnim navikama? Otkrijte u kakvom seksu uživaju žene koje preferiraju prirodan look tamo dolje, a u kakvom one koje revno brinu o redovitom uklanjanju dlačica s intimne zone

Prirodni look
Vi ste opuštena ljubavnica za koju je seks intiman čin, a ne natjecanje u gimnastici. Ipak, postoji opasnost da upadnete u rutinu. Znate što volite i ne pada vam na pamet mijenjati se samo zato da biste zadovoljili muškarca s kojim ste. No bilo bi preporučljivo da ponekad ipak izađete iz svoje zone udobnosti.

Savjet: Oživite svoj seksualni život vizualnim stimulansima poput velikog ogledala. Dok se budete gledali za vrijeme akcije, strasti će se zasigurno zahuktati.

Uredno podšišana
Vi ste praktični i uredni, a takvu frizuru preferirate i tamo dolje. Jednako kao i u krevetu. Kad je seks u pitanju, vi ste oprezni, i ma koliko biste željeli isprobati nešto ludo i nezaboravno, previše se bojite napraviti prvi korak. Međutim, s pravim partnerom i uz malo ohrabrenja, svoju skrivenu seksualnu stranu oslobodit ćete vrlo brzo.

Savjet: Riješite se svojih inhibicija istražujući tuđu maštu. Čitajte erotske knjige, razgovarajte o maštarijama i pričajte prljavo u krevetu. Seksajte se po cijeloj kući jer orgazam doživljen na pločicama kupaonice prilično se razlikuje od onog doživljenog u krevetu. Istražite dobro svog partnera, pretražite prstima njegovo tijelo, a kad se malo ohrabrite, istražite i kožu ispod njegovih testisa. Bit će vam zahvalan.

Uredna crtica
Žene koje su uklonile dobar dio dlačica i ostavile samo tanku crticu po sredini ulažu puno vremena i energije u vođenje ljubavi i ne manje važno - vole eksperimentirati. Otvorene su novim idejama i spremne su za rušenje granica, ali to rade nježno. Ako se nalazite u ovoj kategoriji, onda ste već isprobali bondage i S&M seks, a iako to možda nije vaš prvi izbor, sigurno ste uživali eksperimentirajući. No nemojte zaboraviti da seks također može biti i nevjerojatno intiman i prepune ljubavi i nježnosti.

Savjet: Mučite partnera savršenim zavođenjem. Počnite slanjem provokativnih SMS poruka tijekom dana, gdje ćete mu napisati što mu točno želite raditi i onda to sprovesti u djelo kad dođete kući. Stavite mu povez preko očiju i mazite mu tijelo perom, a onda neka to isto on napravi vama. Provedite 20 minuta istražujući tijelo jedno drugom i onda dok budete vodili ljubav popnite se na njega tako da možete zadržati kontrolu i cijelo se vrijeme gledajte u oči.

Holivudska frizura

Samo hrabra žena odlučit će se na potpuno uklanjanje dlačica 'tamo dolje'. Ako i vas krasi najpopularnija holivudska frizura, onda ste vjerojatno itekako sigurni u sebe, ne sramite se svoje seksualnosti i, naravno, obožavate seks. Za vas je vođenje ljubavi preuzimanje rizika i to radite hrabro, a volite muškarce koji su poput vas.

Savjet: Da biste doživjeli drugačije seksualno iskustvo, posvetite više pozornosti predigri. Nemojte mu dopustiti da skine vaše svilene gaćice, već ih ostavite na sebi i koristite kao oružje kojim ćete ga potpuno razoružati. Nježno se trljate od njega da osjeti svileni materijal, što će ga zasigurno još više napaliti. Tko kaže da dobra stara misionarska poza mora biti dosadna? Začinite je! Obujmite nogama partnera, što će ga prisiliti da jače pritisne vaš klitoris, zbog čega ćete doživjeti moćan orgazam. Ako malo usporite ritam i koncentrirate se na dodire i osjete koji vas zbilja izluđuju, fantastična zabava u krevetu je zagarantirana.