pokazala otkačenu stranu

Vanna privukla pažnju zanimljivim izdanjem za 'The Voice', Dino Jelusić je nazvao - 'djevojčicom'

06.01.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Sve je spremno za još jedno izdanje popularnog HTV-ovog glazbenog showa. Mentorica Ivana Vrdoljak otkrila je svima kako će izgledati njezin večerašnji outfit

Jedna od najuspješnijih domaćih pjevačica, 52-godišnja Ivana Vrdoljak Vanna, oduvijek je javnost, osim vrhunskim glasovnim mogućnostima, oduševljavala svojim modnim odabirima. Posljednjih godina eksperimentirati sa svojim stilom, što nailazi na uvijek pozitivne komentare.

Stilist Boris Banović za večerašnji show 'The Voide' našu pjevačku divu odjenuo je u efektnu kombinaciju koja se sastoji od bluze od žakarda s prozirnim rukavima i perjem talijanskog brenda LaDoubleJ, crnih kratkih hlačica i zelenih platformi Medusa Aevitas brenda Versace.

Ovo izdanje se posebno svidjelo i njezinom kolegi Dinu Jelusiću koji joj je dao kompliment da izgleda kao 'djevojčica'. Naime, Vanna na svom licu nije intervenirala razno raznim korekcijama poput brojnih kolega iz javnog svijeta, pa joj mnogi pored fotografija na Instagramu često pišu kako izgleda svježe i mladenačko.