ODMOR NA COPACABANI

Vanna nikad nije izgledala bolje

14.08.2016 u 18:04

  • +4

Vanna uživala u suncu na plaži Copacabana

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

U sklopu programa 'Glazba počinje na Lokrumu' Vanna je posjetila sam jug Hrvatske gdje je održala koncert na, po mnogima, najljepšem dubrovačkom otoku Lokrumu, a fotografima je spremno pozirala okružena baldahinima na dubrovačkoj plaži Copacabana

Pjevačica prekrasna glasa pozirala je na poznatoj dubrovačkoj plaži Copacabani i pokazala zavidnu figuru i jedan od svojih boljih stylinga do sada.

Plavokosa glazbena diva za ovu prigodu odabrala je sivu minu haljinu s volanom i efektnim detaljima od crne čipke, a styling je upotpunila crnim sandalama s mnoštvom sitnih remenčića koje su dodatno naglasile njezine vitke noge.

Pomalo edgy look pjevačica je ublažila crvenim ružem i mačkastim sunčanim naočalama.

Uoči početka sinoćnjeg koncerta na čarobnom otoku Lokrumu, i to u prostorima tamošnjeg benediktinskog samostana, pjevačica nije krila oduševljenje ambijentom.

'Imam skoro 46 godina, a prvi put sam na Lokrumu. Strašno me sram zbog toga, ispričavam se što nisam ovdje došla ranije. Mea culpa, grozno je to, jer ovdje je nevjerojatno lijepo. Sad mi je žao što nisam povela svoju djecu i mamu. Svih sam ih danas zvala na telefon čim sam stigla u poslijepodnevnim satima na Lokrum i govorila im kako je ovdje predivno', rekla je Vanna na početku koncerta, piše dubrovniknet.hr.