FASHION GURU

Prvo što sam zamijetio na Tariku je torbica, ali kada to izostavim, tak' su se skockali da nemam zamjerke

  • 08.11.2022 u 12:30

  • Bionic
    Reading

    Promocija autobiografije Darija Srne privukla je poznata i manje poznata lica, a boje showbiza branio je bračni par Filipović. Njihovo pojavljivanje, kao i obično, lijepa Lejla uvijek učini glamuroznijim

    Kakva je to promocija nogometaševe knjige a da na njoj nema bivše predsjednice Kolinde? Pa to je apsolutno nedopustivo! Nadam se da je poslala barem videopozdrav.

    Popularne su danas knjige o nogometašima, a sve su im naslovnice dosta slične: pogled vizionara, skoro pa iste poze, ali u usporedbi s ostalima, ova je ispala najbolje.

    Na promociji knjige skupilo se društvo iz svakakvih miljea, sve ono što Hrvatska nudi, ali u malom sastavu, recimo kao malonogometni turnir.

    • +75
    Promocija biografije Darija Srne Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

    Malo showbiz, malo nekih čudnih osoba za koje se pitaš trebaju li uopće izaći iz kuće, pa do sportaša i onih koji bi se tako nazvali. Osim Nine Badrić, koja je došla u dugom kaputu i s beretkom na glavi, koju nije skidala, showbiz boje branili su sveprisutni Tarikovi.

    Prvo što sam zamijetio na Tariku je torbica, ali kada to izostavim, odijelo mu super stoji, stesao se, a njegova Lejla, kao i obično, njihovo pojavljivanje učini glamuroznijim. Ona u jednostavnoj crnoj haljini s leopard gležnjačama, a on u sivom odijelu i crnoj dolčeviti - tak' su se skockali da nemam zamjerke.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.