FASHION GURU

Prvo što sam zamijetio na Tariku je torbica, ali kada to izostavim, tak' su se skockali da nemam zamjerke

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 08.11.2022 12:32
  • Objavljeno 08.11.2022 u 12:30
Lejla i Tarik Filipović

Lejla i Tarik Filipović

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Promocija autobiografije Darija Srne privukla je poznata i manje poznata lica, a boje showbiza branio je bračni par Filipović. Njihovo pojavljivanje, kao i obično, lijepa Lejla uvijek učini glamuroznijim

Kakva je to promocija nogometaševe knjige a da na njoj nema bivše predsjednice Kolinde? Pa to je apsolutno nedopustivo! Nadam se da je poslala barem videopozdrav.

Popularne su danas knjige o nogometašima, a sve su im naslovnice dosta slične: pogled vizionara, skoro pa iste poze, ali u usporedbi s ostalima, ova je ispala najbolje.

Na promociji knjige skupilo se društvo iz svakakvih miljea, sve ono što Hrvatska nudi, ali u malom sastavu, recimo kao malonogometni turnir.

  • +75
  • +72

Promocija biografije Darija Srne

Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

Malo showbiz, malo nekih čudnih osoba za koje se pitaš trebaju li uopće izaći iz kuće, pa do sportaša i onih koji bi se tako nazvali. Osim Nine Badrić, koja je došla u dugom kaputu i s beretkom na glavi, koju nije skidala, showbiz boje branili su sveprisutni Tarikovi.

Lejla i Tarik Filipović

Lejla i Tarik Filipović

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs

Prvo što sam zamijetio na Tariku je torbica, ali kada to izostavim, odijelo mu super stoji, stesao se, a njegova Lejla, kao i obično, njihovo pojavljivanje učini glamuroznijim. Ona u jednostavnoj crnoj haljini s leopard gležnjačama, a on u sivom odijelu i crnoj dolčeviti - tak' su se skockali da nemam zamjerke.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!