NIZ PREKIDA SE NASTAVLJA

Vanja Halilović i Frane Barbieri više nisu zajedno?

17.04.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Iako njihova veza nije nikada službeno potvrđena, nagađa se da Vanja Halilović i Frane Barbieri više nisu zajedno

'Game over', napisala je proteklog vikenda na svom profilu na Facebooku voditeljica Vanja Halilović navodno aludirajući na kraj ljubavne veze s poduzetnikom i jedriličarom Franom Barbierijem.

'Nemam komentara. Nisam nikada ni potvrdila ni demantirala našu vezu, pa neću ni sad, jer ljubavni život ne komentiram', rekla je za časopis Extra 29-godišnja Vanja u kratkom telefonskom razgovoru na pitanje o kraju njihove ljubavne veze.

Par je prvi put zajedno snimljen na dočeku 2012. godine u beogradskom noćnom klubu Magacin, gdje su u ponoć pred svim okupljenima razmijenili strastan poljubac, no između Vanje i 12 godina starijeg Frane simpatije su se javile navodno još u proljeće 2010, nakon njegovog iznenadnog razvoda od Sanje Duggan. Iako su demantirali da su par i tvrdili da su samo prijatelji, čini se da se iz prijateljstva ipak rodila ljubav, jer ih se moglo vidjeti u centru Zagreba kako uživaju u zajedničkom druženju.

'Stvarno ne bih htio komentirati, ne volim komentirati svoj privatni život. Kad smo mi bili u vezi i jesmo li, to ionako vi najbolje znate. Novinari uvijek sve najbolje znaju', rekao je Frane Barbieri.