PROMO

Uzbudljivi jesenski trendovi

16.10.2017 u 16:29

  • +7

FRODO

Izvor: Promo fotografije / Autor: Frodo

Bionic
Reading

Tražite najudobnije cipele koje će vjerno slijediti modne trendove i vaše korake?

Zakoračite u jesensku sezonu u cipelama iz nove bogate ženske kolekcije  Froddo shopovima gdje vas očekuju cipele iz radionice poznatih brandova ženske obuće Hispanitas i Paul Green, a novitet je španjolski brand CallagHan. Brandovi se ponose sofisticiranim dizajnom rafiniranih linija i profinjenih tonova, ručnom izradom i maksimalnom posvećenošću detaljima.

Cipele, gležnjače i čizme izrađene su od mekane prirodne kože koja pruža maksimalnu udobnost, a lagane poput pera, vjerno slijede odvažne korake snažnih urbanih žena u svim prilikama i raznim vremenskim uvjetima. Odaberite idealan par za novu modnu sezonu, a cijelu kombinaciju zaokružite Uggari kožnim torbama, profinjenog talijanskog dizajna za dnevne i večernje kombinacije.

Bezvremenski dizajn inspiriran je tamnim tonovima, a protkan je modernim detaljima i trendi uzorcima. Blok peta je glavna jesenska atrakcija, a prate ju šarmantne resice pravilnog oblika. Po svemu sudeći, jesen će obilježiti geometrijski oblici, lakirana koža i zanimljive kombinacije detalja koji privlače pozornost i plijene znatiželjne poglede.