TJEDNI HOROSKOP

Uzbudljiv tjedan za Ribe samce Ovnovima je pogodan za uređenje doma, Djevice će doživjeti vrhunac popularnosti, a Škorpioni biti na sedmom nebu

21.06.2021 u 06:56

Bionic
Reading

Ovnovi će se posvetiti uređenju doma i pritom imati dosta sreće. Djevice će za svakoga imati lijepu riječ i iskreno se radovati tuđim uspjesima, zbog čega će im popularnost biti na vrhuncu. Škorpioni koji su nedavno započeli vezu osjećat će se sretno i zaljubljeno te biti na sedmom nebu. Pred samcima Ribama uzbudljiv je tjedan - smiješe im se nova poznanstva i uzbudljive avanture

Ovnovi će nastojati ugoditi partneru, no smetat će im to što ne cijeni njihov trud. Smatrat ćete da vas uzima zdravo za gotovo pa se nećete ustručavati nabiti mu to na nos. Mogli biste nabaviti željeni komad namještaja po povoljnoj cijeni ili angažirati majstore koji će vam ponuditi dobar popust. Na poslu su moguće trzavice s kolegama, no sukobi će biti brzo riješeni.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +10
MacKenzie Scott je horoskopski Ovan, rođena je 7. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Uz malo truda i šarma Bikovi će uspjeti zavesti osobu koja im odavna plijeni pažnju. Zavest ćete je dotjeranim izgledom i smislom za humor. Nedostajat će vam strpljenja. Ako se stvari ne budu odvijale po planu, bit ćete skloni ishitrenim odlukama, što se neće pokazati kao mudar potez. Izbjegavajte nepromišljena ulaganja i ne ulazite u rizične investicije.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Ana de Armas rođena je u znaku Bika 30. travnja 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Blizanci će rado izlaziti i nalaziti se s prijateljima, a veselit će ih i upoznavanje novih ljudi. Osvajat ćete naklonost duhovitošću i otvorenim pristupom. Steći ćete nova prijateljstva i učvrstiti postojeća. Ako ste u potrazi za poslom, otvara vam se prilika za honorarnim radom. Nemojte je odbiti iako nije ono čemu ste se nadali jer bi to mogla biti prilika da ostvarite solidnu zaradu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Mary-Kate i Ashley Olsen su blizanke i horoskopski Blizanci, a rođene su 13. lipnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi i dalje uživaju u blagotvornoj Veneri koja se nalazi u njihovom znaku i donosi im ljubavna iznenađenja. Ako još niste zaljubljeni, to bi se ovog tjedna trebalo promijeniti. Rastu vam ambicije, no očekivanja su vam pomalo nerealna. Nećete biti u stanju racionalno procijeniti svoje sposobnosti ili potencijal novih projekata pa vam savjetujemo oprez.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Sofia Vergara je horoskopski Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Maciel/NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lavovima neće biti lako izaći na kraj s velikim partnerovim zahtjevima. Osjećat ćete da mu ne možete dati ono što traži pa ćete se povući u sebe. Samci će biti skloni nerealnim očekivanjima. Ako smatrate da ne napredujete dovoljno brzo koliko biste željeli, nećete samo sjediti skrštenih ruku pa ćete se tako obratiti šefu u potrazi za dodatnim zaduženjima ili ćete slati životopis potencijalnim poslodavcima.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Tjedan će Djevicama vrvjeti izlascima i susretima s dragim ljudima. Netko koga dugo poznajete mogao bi vam dati do znanja da želi ostvariti s vama nešto više od prijateljstva. Nećete se moći pohvaliti iznimnom pažnjom i koncentracijom. Sve će vam biti teško i naporno, a osobito poslovi koji zahtijevaju interakciju s okolinom. Neoprezni ste pa pazite da ne zagubite važan dokument ili ugovor.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Kraljica Letizia je horoskopska Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval/Marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vage će osjećati da u vezi više daju no što primaju. Zbog toga ćete biti nezadovoljni, no partner neće dobro reagirati na vaše kritike. Pokušajte mu na lijep način objasniti zbog čega se osjećate zapostavljeno. Nemogućnost napredovanja zaokupit će vam misli. Krajem tjedna netko će vam uputiti prijedlog za suradnjom koji ćete ozbiljno uzeti u obzir.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će svaki slobodni trenutak provoditi u društvu voljene osobe. Iako ćete biti na sedmom nebu, nemojte zanemariti ni obitelj i prijatelje koji bi mogli zatrebati vašu pomoć. Sigurni ste u uspjeh nedavno započetog projekta. Izraženo samopouzdanje neće vam samo donijeti uspjeh, već će vam pomoći i da pridobijete šefovu pažnju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Mnoge veze Strijelaca zapast će u fazu monotonije. Nezadovoljni trenutnom situacijom, mnogi će početi razmišljati o upuštanju u izvanbračni flert ili čak o raskidu odnosa, no nemojte brzati. Neodgovornim ponašanjem dovest ćete u pitanje budućnost projekta na kojem radite. Poštujte rokove, a ako ste dio tima, uvažavajte tuđe mišljenje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Katie Holmes u horoskopu je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarci će pred partnera postavljati krupne zahtjeve, čime će ga ozlojediti. Ako ste samac, misli će vam zaokupiti osoba koja je vaša potpuna suprotnost, no u tome će i ležati tajna privlačnosti. Iako ćete biti frustrirani zbog nepovoljnih uvjeta, pobrinite se da radna okolina to ne primijeti. Budite profesionalni i ljubazni prema kolegama čak i onda kada biste najradije započeli svađu.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Irina Shayk rođena je u znaku Jarca 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zahtjeve obitelji Vodenjaci će doživljavati kao sputavanje. Mnogi će se zatrpati obavezama i poslovima kako bi izbjegli česte kontakte s partnerom i bližnjima, no to bi moglo dovesti do udaljavanja. Prionut ćete na zaostatke i marljivo se primiti posla, no unatoč trudu rezultati neće biti na očekivanoj razini. Nepovoljan utjecaj Marsa povećava mogućnost poslovnih okršaja i rasprava.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Emma Roberts je horoskopski Vodenjak, rođena je 10. veljače 1991. Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Ribe samci mogle bi se zaljubiti na prvi pogled u nekoga tko će po svemu biti njihov idealan tip osobe. Parovi će planirati zaruke ili proširenje obitelji. Oduševit ćete nadređene kreativnim i originalnim pristupom radnim zadacima. Ako vaš posao podrazumijeva interakciju s okolinom, savjetujemo više pažnje. Ne pribjegavajte improvizaciji i dobro se pripremite za svaki dogovor i sastanak.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.