IZGLEDA SJAJNO

Uz pomoć ključnih detalja: Jessica Alba zna kako jednostavnu modnu kombinaciju učiniti posebnijom

23.12.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Za Jessicu Albu, složit će se svi, vrijeme kao da je stalo, jer bi teško tko mladolikoj glumici i poduzetnici dao 40 godina koliko je napunila ove godine

Vlasnica kompanije The Honest, čija je vrijednost procijenjena na više od milijardu dolara, ostvarila je zavidnu karijeru u svijetu showbizza koja traje više od 20-ak godina. Osim po svojim poslovnim pothvatima i skladnom obiteljskom životu sa suprugom Cashom Warrenom i troje djece, lijepa 40-godišnja brineta slovi i kao neokrunjena kraljica ulične mode.

Iako je na crvenom tepihu redovito među najbolje odjevenim damama, zgodnu Jessicu u slobodno vrijeme najčešće viđamo u ležernim kombinacijama koje kao da su stvorene za nju.

Prelijepu glumicu i poduzetnicu fotografi su ulovili u ležernom izdanju koje je uključivalo i najpoželjniji komad ove sezone, kaput s dvorednim kopčanjem u boji devine dlake (Gerard Darel) koji je vješto iskombinirala s trapericama od svijetlog denima širih nogavica i bijelim tenisicama na čičak s potpisom Stelle McCartney.

  • +8
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: RACHPOOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Statement torbica smeđe boje Brandona Blackwooda, sunčene naočale i efektne naušnice upotpunili su stajling za čistu peticu zvijezde 'Sin Cityja' koja kad je u pitanju moda doista ne zna za greške.

  • +4
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je godinama bila vjerna duljoj kosi prošaranoj sun kissed pramenovima u tonovima karamele i meda, Jessica se odvažila za veliku promjenu i ošišala se na trendi bob te potamnila kosu, a rezultat je više nego uspješan.