LAKO DO ŽELJENE LINIJE

Uz alli izgubite 50% više tjelesne težine nego s dijetom

12.01.2011 u 13:38

Bionic
Reading

Znate li da je pretilost dostigla razmjere globalne epidemije i da su Hrvati prema istraživanju Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) 9. najdeblja nacija u svijetu te kako od posljedica prekomjerne tjelesne težine ili pretilosti svake godine u cijelome svijetu umire najmanje 2,6 milijuna ljudi

Upravo zato GlaxoSmithKline je ovoga siječnja odlučio akcijskim sniženjem svoga lijeka alli poduprijeti uobičajene novogodišnje odluke o zdravijem načinu života.

Mršavljenje je katkad teško jer iako se osoba bavi sportom i zdravo hrani, kazaljka na vagi ne pokazuje uvijek rezultate uloženoga truda. Bilo bi lijepo kad bi se rezultati mogli primijetiti odmah, a sada je došlo pravo vrijeme za dugotrajne i znakovite promjene.

Uz 50% popusta na alli – prvi i jedini lijek u Hrvatskoj za smanjenje tjelesne težine koji se izdaje bez recepta – od ove Nove godine odluke stvarno postaju vidljivo lakše!
alli nije čudesna tableta za mršavljenje nego kapsula za smanjenje tjelesne težine koja zajedno s programom podrške dokazano pomaže izgubiti 50% više kilograma te je lijek s klinički dokazanom učinkovitošću koji sadrži djelotvorno aktivnu tvar orlistat od 60 mg i djeluje tako da sprečava apsorpciju 25% unesenih masti. Na taj način za svaka dva kilograma uz kapsule alli gubite još jedan kilogram.

Osim toga, alli vam pruža cjelovit program podrške kojeg sačinjava niz savjeta o zdravoj prehrani, tjelovježbi i povećanju tjelesne aktivnosti, tjedna vaganja te alate za prehranu i tjelesnu aktivnost. Na www.alli.com.hr možete svakodnevno pratiti svoj napredak, računati unesene kalorije ili jednostavno potražiti inspiraciju.

Preporučena maloprodajna cijena tijekom siječnja za pakiranje od 84 kapsule, što je dovoljno za mjesec dana, iznosi 208,00 kn.

Prekomjerna tjelesna težina jednostavno više nije problem jer alli pomaže ostvariti željenu liniju uz uštedu od 50%!

Sve dodatne informacije ili savjete vezane za prehranu i tjelovježbu možete potražiti na www.allli.com.hr