LOVČEV MJESEC

Uštap u Ovnu potaknut će vas na odvažnu i silovitu akciju, a to će najviše utjecati na Ovnove, Rakove, Vage i Jarce

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 17.10.2021 16:37
  • Objavljeno 17.10.2021 u 16:37
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: James Thew / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovisno o godini, lovčev Mjesec može pasti u listopadu ili studenom, a budući da će se ovaj pojaviti u znaku impulzivnog i borbenog Ovna, postoji opasnost od nerazumnih i agresivnih postupaka te izazivanja sukoba koji su se mogli izbjeći

U srijedu 20. listopada u 16.57 pun Mjesec zasjat će na 27° i 26' Ovna, točno nasuprot Sunca u Vagi. Na sjevernoj je hemisferi prvi puni Mjesec nakon onog najbližeg jesenskoj ravnodnevnici tradicionalno poznat i kao lovčev Mjesec jer su ljudi pred zimu odlazili u lov kako bi popunili zalihe hrane.

S druge strane, energija Ovna poziva na akciju, budi poduzetnički duh i potiče vas da povučete hrabre poteze koji će vas dovesti do željenih promjena. Postoje li ciljevi koje ste si zacrtali, a niste imali odlučnosti za njihovu realizaciju, uštap u Ovnu ohrabrit će vas da napokon krenete u tom smjeru. Osim na radnje koje već neko vrijeme priželjkujete napraviti, to se naročito odnosi na zamisli koje su vam se rodile u glavi oko 6. listopada, u vrijeme mlađaka.

  • +6
  • +3

Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da će ovaj položaj najviše utjecati na Ovnove, Rakove, Vage i Jarce, pripadnici tih znakova trebali bi naročito paziti da energiju lovčevog Mjeseca konstruktivno iskoriste, odnosno kao poticaj za ostvarenje istinskih želja i planova koji nisu nastali preko noći. Dok bi u tom smislu pun Mjesec u Ovnu mogao uroditi pozitivnim ishodima, nagle akcije potaknute trenutnim raspoloženjem mogu zakomplicirati stvari na raznim životnim područjima. U kojima, ovisit će o kući natalnog horoskopa u kojoj će se naći pun Mjesec.

  • +22
  • +19

Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964.

Izvor: Profimedia / Autor: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Zbog mogućih napetosti u međuljudskim odnosima svima se u danima oko punog Mjeseca savjetuje zadržati hladnu glavu i smiren ton te izbjegavati ulazak u žučne rasprave. U ponekim bi slučajevima one mogle završiti i fizičkim sukobom. Osjetite li da vas obuzima bijes, radije stanite na loptu i duboko dišite sve dok ne osjetite da vas ljutnja prolazi. S obzirom na to da biste u srdžbi mogli reći stvari koje ne mislite i kasnije požaliti zbog toga, zagrizite jezik prije negoli bi on bio brži od pameti. Izbjegavajte pretjerivanje s alkoholom, brzu vožnju i rizičnije tjelesne aktivnosti.

  • +4
  • +1

Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976.

Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!