PODRŠKA 'CRVENIM NOSOVIMA'

Uspješno završena akcija 'Donesite i vi osmijeh u bolnice'

16.01.2015 u 07:00

Bionic
Reading

U KBC- u Zagreb na Klinici za pedijatriju održana je konferencija za medije povodom uspješno završene akcije 'Donesite i vi osmijeh u bolnice' na kojoj su se inicijatori – tvrtke Henkel i Konzum te 'Crveni Nosovi' osvrnuli na dosadašnju suradnju

Nakon završetka akcije, koja je započela u prosincu 2014., predstavnici Henkela i Konzuma simobolično su predsjednici Udruge Mladenki Majerić uručili donaciju u iznosu od 42.684,08 kuna kako bi podržali klaunovedoktore u njihovom plemenitom radu s djecom koja se liječe na Pedijatrijskoj klinici KBC-a Zagreb. Zahvaljujući ovoj akciji udruga klaunovadoktora 'Crveni Nosovi' od prosinca je povećala broj redovnih posjeta dječjim odjelima Kliničko bolničkog centra Zagreb – Rebro.

Klaunovidoktori u Hrvatskoj djeluju od 2010. godine otkad redovito posjećuju bolnice i kroz igru s djecom pokušavaju im otkloniti pažnju od straha i bolesti. U zadnje dvije godine'Crveni Nosovi' povremeno posjećuju i djecu u Bosni i Hercegovini te su te aktivnosti također pojačane zahvaljujući ovoj donaciji.