'sudbonosno da'

Uskoro kreće sezona vjenčanja, a novi trendovi nalažu - što više klasično i jednostavno, to bolje!

06.01.2023 u 16:07

Bionic
Reading

Velik dan u životu svakog para svakako je vjenčanje, a vaš veliki dan treba održavati baš vaš ukus! Ako ga planirate, razmislite o ovim trendovima koji bi ga mogli oplemeniti

Iako je godina tek na početku, ako planirate vjenčanje, budite uvjereni da nije prerano krenuti s pripremama. Većina mladenki o ovom trenutku mašta cijeli život, no kada stvarno stigne trenutak organizacije, shvate da je previše informacija, teško je znati što je in, a što out, a organizacija i trud da sve bude savršeno pomalo izluđuju.

Ono što trebate uvijek imati na umu je da ne postoji trend koji je must have. Riječ je o vašoj svadbi koju ćete skrojiti prema osobnim preferencijama i nemojte nikome dati da vas uvjeri da nešto baš 'mora' biti tako.

Ipak, ako želite znati što će biti in u nadolazećoj sezoni vjenčanja 2023. godine, saznali smo to za vas!

Najbolji svjetski organizatori vjenčanja naveli su svadbu unuke Joea Bidena u Bijeloj kući kao vrlo klasičnu, ali i ono čemu bi vjenčanja 2023. trebala težiti. Što više klasično i jednostavno – to bolje!

Ceremonije tijekom dana

Sve modernije i poželjnije su ceremonije tijekom dana. Razlog je jednostavan – umor! Vjenčanja kakva su uobičajena u našim krajevima obično traju cijeli dan, a dok nastupi večernji dio zabave, mnogi su već preumorni. Baš zato postoji ideja koja vašim gostima pruža popodne za odmor. Nakon toga svi dođu na večernju zabavu i spremni su provesti cijelu večer puni energije.

Početkom 20. stoljeća bilo je uobičajeno da se ceremonija vjenčanja održava ujutro, a prijem navečer - Jackie i John Kennedy, princeza Diana i princ Charles, princ William i Kate, svi su to činili na taj način. Iz toga proizlazi želja nekih Britanaca da organiziraju takva dnevna vjenčanja.

Lude zabave dobrodošlice

Većina mladenki i mladoženja priprema vjenčanja koja uključuju before party petkom. Burna i opuštena zabava dobrodošlice na vrhu je liste trendova. Ako planirate vjenčanje na nekom posebnom mjestu, prigrlite lokalnu tradiciju i pokušajte organizirati zabavu s nekim dodacima koji podsjećaju na nju.

Ukrašeni stropovi

Sve više i više parova odlučuje se za dizajniranje dramatičnih stropnih instalacija koje uključuju cvijeće, rasvjetu, zastore i različite dodatke. Dok su prije bili ukrašeni samo stolovi, sada se pozornost pridaje stropovima, a koji, iako možda ne biste rekli tako, transformiraju izgled cijele dvorane.

Statement put prema oltaru

Ako planirate vjenčanje na otvorenom, zašto ne biste razmislili o malo drugačijem prilazu oltaru ili mjestu obreda? Dizajn 'u obliku slova S' ili onaj zmijoliki osobito su traženi u inozemstvu.

Intimne ceremonije

Mladenci sve češće odlučuju zadržati samu ceremoniju izuzetno privatnom pa traže neke skrivene destinacije. To isključuje dio zavjeta pred stotinama ljudi i čini cijeli obred više privatnim i čarobnim. Nije uvijek lako isključiti neke ljude kako bi popis uzvanika ostao malen, ali ova odluka donosi mnogo prednosti. U užurbanosti i stresu velikog dana imat ćete više vremena za druženje s gostima koji vam doista puno znače.

Vatromet i lampioni

Iako je većini prekrasno gledati čarobne iskrice vatrometa u ponoć ili puštati lampione, obje opcije nisu najpametnije. Lampioni koji padaju na pod stvaraju otpad, a o štetnim utjecajima vatrometa ne mora se ni pisati.

POPUT MODERNE PRINCEZE

Bajkovito zimsko vjenčanje: Romantična vjenčanica bivše djevojke princa Williama savršeno prezentira tu modnu priču

Pogledaj galeriju